A fekete tulipán jellemzői

A fekete virágoknak van egy bizonyos varázsa, és ha ezek a virágok éppen tulipánok, akkor biztos lehet benne, hogy valami igazán drámai képet kap. Noha a fekete tulipánok viszonylag ritkák, vannak fantasztikus fajták is, amelyek miatt nagyon nehéz lesz a döntés, hogy melyiket válassza. Fedezzük fel együtt a fekete tulipán csodálatos világát!

[wp_ad_camp_1]

Az éjszaka királynője: Ennek a tulipánnak az eleganciája megegyezik a királyi nevével. Magas, kecses és a virág formája klasszikus és feltűnő. Minden fényes szirom sötét csillogással ragyog. Ez egy igazán látványos választás, amelyet minden tulipán rajongónak legalább egyszer ki kell próbálnia. Ültesse el egyedül vagy kombinálja kontrasztos sárga, piros, fehér vagy rózsaszínnel az extra hatás érdekében. Az éjszaka királynője a mai fekete tulipánok egyik legsötétebb fajtája. Fekete papagáj: a legmélyebb bordó, a fekete és a krém kombinálódik e tulipánfajta mesésen kövér virágzásában. A „papagáj” tulipánok dicsőséges színkombinációik és pezsgő szirmaik miatt lettek így elnevezve, ám ezt a besorolást valóban a csőrszerű rügyek adják. A ‘Fekete Papagáj’ önmagában kínálja fel a színek szimfóniáját. Javasoljuk, hogy ültesse feltűnő, hangsúlyos színek mellé.

Fekete tulipán

Fekete tulipán

A kontraszt kulcsfontosságú. Amellett, hogy a fekete tulipánjait halványabb színekkel ülteti az izgalom érdekében, elérheti a szemet gyönyörködtető hatást, ha tömegesen zöld színű háttér elé ülteti őket. A fekete nagyon elegáns szín, de nem lesz olyan feltűnő, ha túl sok más szín köré ülteti. Ha a tulipán különböző színét kombinálja a kiváló fekete virág bemutatására, válasszon egy másik színt a maximális hatás elérése érdekében. Fontolja meg a fehér tulipán fajta kiválasztását – csak ne felejtse el ellenőrizni, hogy a virágzási idő megegyezik-e a fekete tulipán fajtájával. A fekete-fehér kombináció lesz a legjobb választás ha a fekete virágot ki szeretné emelni.