A derékmelegítő jótékony hatásai

A deréktájunk rendkívül érzékeny terület a vesék is itt találhatóak, amelyek könnyen megfázhatnak. A fázós embereknek, illetve azoknak, akiknek sűrűn fájdul meg a derekuk, érdemes rendszeresen derékmelegítőt használniuk.

[wp_ad_camp_1]

Ma már számos típus létezik: találkozhatunk pamutból készült, belebújós típusokkal, fecsatolható mágnesterápiás gyapjú derékmelegítővel és létezik elektromos derékmelegítő is. A pamutból készült termékeket egész nap viselhetjük a ruha alatt, észrevétlenül védi derekunkat a hidegtől. Ha már kialakult a derékfájás, célszerűbb gyapjú vagy elektromos melegítőt használni, azonnali segítséget jelent sajgó testrészünknek. ezek általában egy méretben kaphatók, tépőzárral rögzíthetők, könnyen felhelyezhetők bármilyen testalkatra. Éjjel és nappal egyaránt viselhetjük bármelyik típust. A deréktáj rendkívül érzékeny terület, ami bármelyik évszakban huzatot kaphat, ezért bármikor hordhatunk derékmelegítőt, télen kellemes hőérzetet biztosít, nyáron nem lesz tőle melegünk.

Derékmelegítő

Derékmelegítő

A derékmelegítő alkalmazásával gyógyítható és elkerülhető a legtöbb deréktáji megbetegedés, csillapítja az ott keletkezett fájdalmakat is. Enyhíti a menstruációs fájdalmakat is, pozitívan befolyásolja a húgyúti problémákat. Nemcsak idős embereknek, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek is ajánlott. A derekunkon kívül testünk több területén is használhatjuk, például alhason és vállon is. Nyugtatóan hat a gyulladt területekre, ezért a derékfájásban szenvedőknek erősen javasolt. A legtöbb típus mosható így nem igényel különösebb törődést.  Nem foglal sok helyet a táskában, így bármerre is járunk a mindennapjaink során, vigyük magunkkal, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükségünk.