A Dél-Afrika tervezői bemutatják a mohair ruhadarabokat

Dél-Afrika legjobb tervezői mindannyian bemutatják a mohair ruházatukat a Diamond Fiber Collection-ben – a designer divat kollekciója a mohair megünneplésére szolgál, amely puha és fényes szál, magas színtartó képességgel és rugalmassággal. A mohair beceneve „gyémánt szál”.

[wp_ad_camp_1]

Az olyan dizájnstúdiók, mint Lukhanyo Mdingi, Judith Atelier és MmusoMaxwell, részt vesznek a Gyémántszálas Gyűjteményekben. A gyémántszálas kollekciók a helyi tervezők, szövetek, gyártók és divat ünnepét jelentik. Az elmúlt 12 hónapban jelentős támogatásban részesültek, a nyersanyagoktól a marketing támogatásig és a mentorálásig, a tervezők most már készek bemutatni alkotásukat a 2020 október elején megrendezett első digitális dél-afrikai divathéten (SAFW). A mohair keverékeket tartalmazó tervezők kortárs, modern és kifinomult szezonális kollekciókat hoztak létre. A túlméretezett és terjedelmes vágásokat az egyenes vonalak és a lágy, áramló alkotásokkal állítják szemben, amelyek hangsúlyozzák az emberi formát. A hagyományos szövéseket lágy színekkel keltették életre, amelyeket gyakran ellentétbe állítanak a kontrasztos élénkebb árnyalatok és a kiegészítő színek, teljes mértékben felhasználva a textil festékmegtartó tulajdonságait.

Mohair

Mohair

A Lukhanyo Mdingi márka aprólékosan készített darabokat. A cél a pragmatikus és figyelmes megközelítés biztosítása a termékfejlesztésben. Együttműködésük van olyan kézművesekkel, akik egyedi textíliákat készítenek és hoznak létre. A Judith-Atelier kiadót Judith Nel alapította 2014-ben. A stúdió sokoldalúsága, a kifinomultság erős érzése és az erőfeszítésektől mentes megközelítés miatt biztosítja a nők számára a tökéletes öltözéket életük minden aspektusához. Merész, intuitív és kifinomult, minden kollekció a legfinomabb kivitelezést és anyagokat tartalmazza, Judith saját stílusát a megkülönböztető, fényűző ruhadarabokra vágyó nők igényeinek és vágyainak megfelelően alakítja.