A csodálatos Senator-Ház Eger belvárosában várja

Ha Ön is szeretne végre egy kicsit kikapcsolódni és keresi erre a megfelelő lehetőségeket, akkor mindenképpen érdemes megfontolnia, hogy ellátogat Eger történelmi városába, ahol megannyi érdekességgel találkozhat, ahol kitudja pihenni a hétköznapok fáradalmait és ahol remekül szórakozhat kedve szerint.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk biztosított nagyszerű Eger hotel páratlan lehetőséget ad a szállások terén, ugyanis minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. Az egri hotelek legjobbika a város központjában, a híres vár mellett található, a Dobó téren és a város legidősebb épületei közé tartozik, hiszen immáron 300 éves.

Mivel a központban található a szálloda Eger, így pár perces sétával bárhová könnyedén eltud jutni, nem jelent gondot elsétálni az érdekességekhez, a város nevezetességeihez. Tehát mindazok számára, akik előnyben részesítik az aktív pihenést és szeretnek sétálni, egy városban mindent megnézni, mindent körben járni, akkor mi erre remek lehetőséget adunk a szállás Eger által.

Senator-ház Eger

Senator-ház Eger

Az Eger hotel barokk stílusban épült, így egy valóban impozáns épületről van szó, ami természetesen nem csak kívülről, de belülről is kifejezetten mutatós. A szobák tágasak, kényelmes bútorokkal vannak berendezve és megadnak minden olyan luxus eszközt, amire csak szüksége lehet a mai embereknek, így többek között az egri hotelek kiválósága biztosítani tudja szobánként az internetet, a telefon használatot és más egyéb eszközöket is természetesen.

A családias, békés környezet, a festői szépségű épület várja Önt is, ha úgy döntött, hogy eltölt pár csodás napot Eger gyönyörű városában! Látogasson el internetes oldalunkra a bővebb információk érdekében, tekintse meg a képeket a páratlan Eger hotelről, ami egész Európa szerte népszerűségnek örvend!

Forrás: Eger Hotel