A csillagok állása, mint karácsonyi ajándék

Közeleg a karácsony, és lassan mindenki belekezd a rohanásba, hogy ajándékot keressen a fa alá.

[wp_ad_camp_1]

Ebben a cikkben szeretnénk figyelmükbe ajánlani a csillagtérkép ajándék készítő oldalt, mely lényegében egy szolgáltatás: lehetőség van megtervezni kreatív csillagtérkép poszterünket egy dátum és hely alapján, hogy az akkor látszó csillagok és csillagképek rákerüljenek a nyomtatott és keretezett csillagtérkép poszterre.

Egy szép ajándékról van szó, mely tökéletesen illik a karácsonyfa alá, de akár már a falra is felakaszthatjuk a nappaliban vagy gyerekszobában.

Mivel az ajándék online tervezése során bármilyen múltbéli és jövőbéli időpontot, valamint bármilyen helyszínt megadhatunk, ezért a csillagtérkép kiváló ajándék lehet nem csak karácsonyra, de akár születésnapra vagy évfordulós ajándéknak is.

Ahogy fentebb is írtuk a csillagtérkép a világegyetem hiteles képét ábrázolja földünkről nézve, így téve örök emlékké bármilyen fontos alkalmat.

(Ugyanis mindig másképp figyelhetjük meg a csillagokat, így válva a csillagok állása jelentőségteljes pillanattá.)

De hogyan is készül az ajándék? Kérdezheti bárki jogosan. Elkészítéséhez első lépésben a színvilágot és design elemeket (tejútrendszer, mitológiai ábrák), majd pedig a helyszínt, időpontot és méretet kell választani.

Ezt követik a kiegészítők, mint például a karácsonyi szalag, vagy a poszter digitális változata. Miután leadtuk a rendelést, az Emlékek Őre csapat 1 napon belül elküldi a megrendelt ajándékot e-mailben egy utolsó felülvizsgálatra képként, hogy minden a megrendelő igényei szerint néz-e ki az ajándékon.

Amennyiben a megrendelő rábólint, a csapat elvégzi az utolsó grafikai simításokat és ellenőrzéseket, majd továbbítja a posztert a szerződött nyomdai partnernek.

A munka elkészülte után jön az opcionálisan válaszható keretezés, majd pedig a gondos csomagolás, hogy az ajándék biztonságban érkezzen meg a vásárlóhoz.

Amennyiben kedvet kaptak a karácsonyi csillagtérkép ajándék elkészítéséhez, érdemes meglátogatni a fentebb linkelt weboldalt.