A Black Friday akció idén is várja az érdeklődőket!

Miután a pulykát megették, a focimeccseket megnézték és az emésztés teljesen elindult, amerikaiak milliói egy másik ünnepi hagyomány felé fordulnak: megtervezik fekete pénteki vásárlási mulatságukat.

[wp_ad_camp_1]

Black Friday akció várja önt is hazánkban a black.friday.hu weboldalon ezért ne habozzon, keresse fel weboldalunkat és megtalálhatja, hogy milyen hazai üzletek, plázák, vagy webáruházak várnak minket akciókkal november 27-én. A fekete péntek az amerikaiaknál a hálaadás utáni nap, és ez azt jelenti, hogy itt az ideje vásárolni. A fekete péntek – a hálaadás utáni nap az Egyesült Államokban – az ünnepi vásárlási szezon kezdetét jelzi. Noha ez nem hivatalos ünnep, a munkáltatók milliói adnak szabadnapokat alkalmazottjaiknak, és sokan ezt a napot használják arra, hogy megkezdjék az ünnepi vásárlásaikat. A fekete péntek az elmúlt években marketing szenzációvá vált. 2005 óta ez az év legforgalmasabb vásárlási napja. A vásárlók csalogatása érdekében a kiskereskedők rendszeresen kinyitják kapuikat kora reggel (és egyesesetekben a hálaadás estéjén is!), és különleges akciókat és promóciókat kínálnak a korán érkező vásárlóknak.

Black Friday akció

Black Friday akció

Az üzletek által kínált különleges ajánlatok egy része csak korlátozott mennyiségben érhető el. Ezért vannak olyan vásárlók, akik a legjobb ajánlatokra törekszenek, és egyik napról a másikra táboroznak az üzletek előtt, így ők lesznek az elsők a sorban, amikor az ajtók kinyílnak. A történészek úgy vélik, hogy a név az 1960-as évek közepén terjedt el Philadelphiában. A buszsofőrök és a rendőrök a „fekete pénteknek” írták le a nagy forgalmat, amely eltömíti a város utcáit a Hálaadás másnapján, miközben a vásárlók az üzletek felé tartanak. Amennyiben szeretné megtekinteni az akciók listáját vagy többet tudna meg a Black Friday eredetéről, kattintson bátran a black.friday.hu weboldalra.