A base top gel segítségével kiváló eredmény érhető el

Akár zselés körmöket, akár géllakkot alkalmazunk, mindegyik technika esetén a kiváló és tartós eredményre törekszünk, hisz a hosszú távú elégedettségnek ez a kulcsa.

A base top gel remek tulajdonságainak hála ez a feladat sosem volt ilyen könnyen teljesíthető. Akár zseléről, akár géllakról – avagy bármilyen más technológiáról – is van szó, a hibátlan végeredmény három dolgon múlik. Az első, hogy csak és kizárólag a legjobb alapokra szabad építkezni. Ez így van az építőiparban, így van az oktatásban, és bizony a körmözés során is ez a legfontosabb alapszabály. Ha nem megfelelő az alap, ha nem elég erős a tartópillér, akkor teljesen mindegy, hogy utána mit helyezünk rá, idővel az egész meginog majd. A marilynails.hu webáruházában megvásárolható ArchiBase a legkiválóbb műköröm alapanyagok közé tartozik, használatával a legkülönfélébb kívánságok is teljesíthetőek. Alkalmazása kényelmes és gyors, tartóssága pedig kifogástalan.

Base top gel

Base top gel

A második nagyon fontos tényező, az a végeredmény. Ez persze elsőre talán egy picit furán hangzik, hisz ritka az a feladat, ahol ne a végeredmény számítana, ám egy köröm esetében nem csak arra helyeződik nagy hangsúly, hogy időtálló és strapabíró legyen, hanem a megkapó látvány is elengedhetetlen. Ennek eléréséhez kiváló eszköz az ArchiTop gél, amely egy kiemelkedően tündöklő fedést adó, illetve a karcok ellen védő fényzselé. Használata roppant egyszerű, felhelyezése után gyorsan megköttethető, ráadásul nem hajlamos sárgulásra, így napozni, illetve szoláriumozni is nyugodtan lehet vele. Mindössze annyi elővigyázatosságra van szükség, hogy a köttetést követően nem szabad hozzáérni – pár percig -, mert ez a felület mattulását okozhatja. Végül a harmadik tényező maga a dizájn, ám ezt a megrendelőnek és a szakembernek együtt kell kitalálnia. Ehhez kizárólag némi kreativitásra van szükség, minden másra pedig ott a top base gel megbízhatósága, amire nyugodtan lehet számítani, még a legbonyolultabb munkák esetében is.