A bambusz tipegő hálózsák előnyei

Ahhoz, hogy a baba nyugodtan át tudja aludni az éjszakát, nagyon fontos, hogy kellő melegben, kényelmesen tudjon aludni szemed fénye. Ha bármi megzavarja az alvás során, akár a lerúgott takaró miatti hűvös levegő, akár a szabad mozgás korlátozása, a baba felébred és téged is felkelt sírásával. A nyugodt éjszaka és mindkettőtök pihenése érdekében érdemes beszerezni egy tipegő hálózsákot!

Tipegő Hálózsák több szempontból is jó választás. Ahogy a baba cseperedik, egyre nagyobb mozgás igénnyel rendelkezik, mely az éjszaka folyamán is megmutatkozik. Ekkor könnyen lerúgja magáról a takarót, így érdemes a vastag paplan helyett kifejezetten tipegők számára kifejlesztett hálózsákot használni. Ahogy a neve is mutatja, a tipegő hálózsákban tipeghet, közlekedhet a kicsi, ha az este folyamán megébredne. Nem kell attól félni, hogy esetleg belegabalyodik és nem tud szabadon mozogni, mely ijesztő lehet számára vagy esetleg elesik. A természetes bambuszrostból készült tipegő hálózsákok extra puhaságot, illetve védelmet biztosítanak a kicsinek. Ez a természetbarát alapanyag egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Lélegző tulajdonságának köszönhetően a nyáron hűvös érzetet kelt, míg télen kellemesen meleg. Emellett nedvszívó képességgel is rendelkezik az anyag, ami különösen előnyös, ha a kicsi még nem szobatiszta.

Tipegő hálózsák

Tipegő hálózsák

A kiváló minőségű bambusz tipegő hálózsák rendkívül tartós, így a későbbiek folyamán akár a kistestvér számára is tökéletes. A bambusz nagyszerű anyag, viszkóz szilárd, vagyis nem nyúlik, nem zsugorodik össze, nem kopik és nem is deformálódik. Egy szóval strapabíró. Akár két-három év használatot követően is használható, tovább adható másnak. De, ha szeretnétek további gyerekeket, akkor számukra is ideális választás. A liaabebe.hu webáruházban megtekintheted a kínálatot!