A balatoni vitorlázás utánozhatatlan hangulata

Nem hiába szól úgy az ismert dal, hogy nekem a Balaton a Riviéra. Még, ha sokan a tengerpartot is veszik célba a nyaralás miatt, pár nap Balatonozásnak akkor is bele kell férnie. A Balaton utánozhatatlan hangulatát ugyanis semmi nem képes pótolni.

Balatoni vitorlázás kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Nem kell ahhoz saját vitorlás és engedély, hogy átélhesd a balatoni vitorlázás páratlan hangulatát! A Balatonhoz a legtöbb magyart köt valamilyen emlék. A magyar tenger ezerszínű arca, a folyton változó víz színe, az ismerős lankák, a csodaszépen világító túlpart egy vitorlás fedélzetéről igazán különleges látványt nyújt. Nem kell sehová sietned, csak kiélvezned a pillanatot. Ha állandó rohanás az életed, folyamatos nyomás alatt érzed magad és szeretnél végre kikapcsolni egy kicsit, akkor érdemes részt venni egy balatoni vitorlázáson, amelyről élményekkel telve fogsz haza térni. Ha romantikus programot szeretnél kedveseddel, akkor ajánljuk figyelmedbe a naplementés két órás vitorlázást. Ennél romantikusabb, szívhez szólóbb élmént nem találsz, hogy meglepd kedvesed, sőt akár megkérd a kezét! Házassági évfordulóra is kiváló program!

Balatoni vitorlázás

Balatoni vitorlázás

Mindezt az egyedülálló Phoenix elnevezésű két árbocos klasszikus cirkáló vitorlás fedélzetén. A Phoenix nem csupán sétahajókázásra ideális, hanem osztálykirándulások és csapatépítő tréningek helyszínéül is szolgálhat. A gyerekek életre szóló élményekhez jutnak, míg a felnőttek kilépnek a komfortzónájukból és új élményeket szereznek. Sokkal jobb egy hajó fedélzetén csapatépítőt tartani, mint egy unalmas konferencia teremben. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni a balatoni vitorlázás kapcsán, akkor látogass el a yachtparty.com weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!