A baba első karácsonya: tanácsok és tippek szülőknek

Az első karácsony, amit a babával tölt, tele van szép eseményekkel és „mérföldkövekkel”. Próbáld ki a következő ajánlásokat, hogy különlegesebbé tedd a Téli Ünnepeket, és így „megörökítsd” a kicsivel eltöltött gyönyörű pillanatokat.

Az év legszebb időszaka még csodálatosabb lesz most, hogy szülő vagy. Tanulj meg saját hagyományokat létrehozni, fotókat készíteni, és menekülni a mindennapi stressz elől, miközben a legteljesebb mértékben élvezed az első karácsonyt a babával. Egy dolog, amit az újdonsült szülők szeretnek, az, hogy minden alkalommal lefotózzák a babájukat, és a karácsonyi képeslapok tökéletes „ürügy” arra, hogy megmutassák családjának, milyen imádnivaló a babája. Használja ki ezeket a karácsonyi szabadnapokat, készítsen kézzel készített képeslapokat színes papírból, nyomtasson ki néhány képet a babáról, és ragassza be őket, majd odaadhatja a nagyszülőknek, nagybácsiknak, nagynéniknek és akinek szeretné, az első karácsony alkalmából a kicsikéd Tudod, milyen aranyos a babád, függetlenül attól, hogy milyen ruhát visel.

Első baba Karácsony

Első baba Karácsony

Most más módon is megjelölheti a téli ünnepeket, ha pizsamát vagy karácsonyi motívumú ruhát vásárol a kicsinek: rénszarvas, Mikulás, karácsonyfa és csecsebecsék színesíthetik a kicsi gardróbját. Persze a baba nem hordja sokáig ezt a pizsamát (mert tudod milyen gyorsan nő), de ez nem jelenti azt, hogy nem adhatod át a ruhákat egy másik babának. Szereted, ahogy a családod minden évben karácsonyi pulóvereket vesz fel az ünnepi asztalnál? Vagy hogyan díszíted fel a fát a házastársaddal és esetleg házi kedvenceiddel? Most a baba első karácsonyával lehetőséged lesz hármasban feldíszíteni a fát és hagyományokat teremthetsz a kis családodban, a fontos, hogy a szeretteiddel legyél és csináld együtt azt, ami igazán számít.