A 2015-ös őszi divat

A előzetes várakozásoknak megfelelően kialakulni látszik az idei őszi-téli divat. Különösebb meglepetést nem tapasztalunk, minden a tavaszi előjelzéseknek megfelelően történik.

[wp_ad_camp_1]

A 2015-ös őszi-téli divat valóban nem okoz meglepetést a tavaszi felvonultató divathét ismeretében, de szokványosnak egyáltalán nem nevezhető – mondja a Trendmaker.hu szakértője. Egy rövid összegzést mégis érdemes az aktuális trendekről írni; vajon melyik színek hódítanak az idei őszi-téli időszakban?

Visszatérőben vannak az úgynevezett rozsdás színek, pontosabban a narancsos rozsdaszín, amelyek egyes kollekciókban betoldásokkal és vajszínekkel lágyítottak. Ez a színválasztás egyre több kollekciót hódít meg, így alighanem a következő években is meghatározó lehet.

2015 ősz divat

2015 ősz divat

Nem újak viszont a földszínek, amelyek már több éve letaszíthatatlanok a divat trónjáról. Minél természetesebb az árnyalat, annál inkább kedvelt; ezt a természetességet fejelték meg ismét egy kis virágmintával és hippi stílussal. A végeredmény mindenképpen szemrevaló, még ha nem is mindenki számára ajánlott az ilyen összeállítás.

Az idei ősz aligha a meglepetésekről fog szólni; ismét divatos a sokak számára unalmas barna. Nehéz a döntés, hogy valóban egy unalmas színről van-e szó vagy pedig magáról a tökéletességről, ami mindig képes visszatérni, hogy sikert arasson. Hasonlót mondhatnánk el az olajzöldről is, ami a divat hajnalától képes előtörni a semmiből.

Nem csak a színek határozzák meg a 2015-ös őszi divatot. Újra felbukkannak a nagy rojtok, amelyek kicsit indiánná varázsolják a nőket, de ízlésesen alkalmazva valóban szép és dekoratív megjelenést biztosíthat a viselőjének. Ezzel szemben a sportos viseletek is egyre elfogadottabbak és divatosabbak, így az idei trendek változatosabbnak tekinthetők az átlagosnál.