18650 akku töltő az akku-elem.hu webáruházban

Egyre többen váltják le eldobható elemeiket tölthető akkumulátorra, mivel ez nem csak környezetkímélő, hanem sokat lehet általa spórolni is. Egy átlag magyar háztartás évente 70 elemet dob ki. Újratölthető akku által ezek árát meg lehet spórolni.

[wp_ad_camp_1]

18650 akku töltő Bevett szokás, hogy ha otthon lemerül az elem, akkor az ember elmegy a boltba és újat vesz, a régit pedig kidobja. Ha az ember jobban belegondol, ez rendkívül nagy pazarlás és igazán környezetszennyező. A jól berögzült szokásokon nem könnyű változtatni, azonban érdemes, ugyanis ezzel rengeteg pénzt tudunk megspórolni, továbbá környezetünk érdekében is tehetünk. A tölthető akkumulátorokat egész egyszerűen csak rá kell tenni a töltőre, ha lemerültek és megvárni, míg teljesen feltöltődnek. Ezek után újra lehet őket használni. Ahelyett, hogy tucatjával vásárolná az elemeket, amik aztán a kukában landolnak, az akkumulátort újra és újra feltöltheti és használhatja. Egyértelműen ez a megoldás jobban kedvez a pénztárcájának is.

18650 akku töltő

18650 akku töltő

Ha csak a tavalyi évet nézzük, negyven milliárd elem végezte a kukában. Ebből is látszik, hogy hatalmas a pazarlás elemek terén és sokan csak ezt az opciót látják. Érdemes ellátogatni az akku-elem.hu webáruházba, ahol számos akkumulátort találhat, valamint ezekhez való töltőket is. Egyben is megvásárolhatja őket, valamint külön is. Mi a 18650 akku töltőt ajánljuk, amivel bármikor feltöltheti lemerült akkumulátorait. A LED-jelző mutatja az akkumulátor töltöttségi állapotát. Ráadásul el van látva túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel. Ha szeretné megtekinteni a 18650 akku töltőt, akkor látogasson el az akku-elem.hu webáruházba és tájékozódjon! Továbbá tekintse meg a széleskörű akkumulátor és töltő kínálatot!