13 kerület új építésű lakások minden korosztály számára

Ha kedvező árú új építésű ingatlant keres például a főváros szívében, akkor nem kell tovább keresnie, mert a Pannónia ház a környéken a legjobb árakon kínálja lakásait megvételre. Összesen 231 lakás épül a Pannónia utcában.

[wp_ad_camp_1]

A 13 kerület új építésű lakások mindegyike biztonságot nyújt a családtagjai számára, hiszen non stop biztonsági szolgálat és kamerarendszer áll az ott lakók szolgálatára. A parkosított belső udvara kínálja a természet zöldjét mindazok számára, akik kedvelik a természet közelségét. A tágas lakások mindegyike letisztult alaprajzzal rendelkezik, a legújabb gépészeti és hűtő-fűtő rendszerekkel felszerelve. A teremgarázs a gépjárművek épségéről és biztonságáról gondoskodik és házban megtalálható három lépcsőház és dupla liftek szolgálják a könnyed közlekedés kényelmét. A környék egyszerűen fenomenális, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, ugyanis a metró és a troli is néhány perces sétával könnyedén elérhetők. A színvonalas 8 emeletes Pannónia ház hatalmas üvegfelületein keresztül fantasztikusan szép kilátás nyílik a budai hegyekre, ami igazán a lakásvásárlás mellet szól, de környéken megtalálható szolgáltatások és intézmények miatt is érdemes megfontolnia a vételt.

Lakás Budapest

Lakás Budapest

Nyugodtan felteheti a kérdést magának és családtagjainak, hogy mire van szüksége a környéken, ha lakásválasztás előtt állnak? A Pannónia Ház ugyanis elhelyezkedésében exkluzivitást nyújt az új tulajdonosok számára. Az Újlipótváros szívében elhelyezkedő lakóépületből kiindulva minden néhány perces sétára található. Például a RAM Colosseum, a Westend City Center, a Lehel csarnok, számos kávézók és non stop bolt de rakpart és a Nyugati pályaudvar is. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 366 3660 telefonszámon minél előbb, mert az eladó lakások száma korlátozott. Kérjen időpontot további információkért!