www.greenautokolcsonzo.hu – bérelhető kisbuszok a Green Autókölcsönzőnél

Hogyha saját autónkat minden nap használjuk, akkor érthető, hogy néha nem szívesen vezetnénk, hanem inkább pihennénk az utazás alatt.

A www.greenautokolcsonzo.hu kisbusz bérlés lehetőséget ad arra, hogy egy több fős csapat egyszerre és kényelmesen utazhasson el valahová. Sokan talán nem is gondolnák, hogy milyen egyszerű megoldás egy kisbusz bérlése, amikor egy nagyobb csapat utazik valahová. Nem kell mindenki a saját autójával útnak induljon, hiszen igénybe vehetik a Green Autókölcsönző egyik szolgáltatását és kibérelhetnek egy kisbuszt. A kisbuszokkal 8-9 személy utazhat kényelmesen. Akkor is nagyon jól jöhet, amikor egy zenekart, sportcsapatot, vagy esküvői vendégeket kell eljuttatni egy adott helyszínre. A kisbuszok tágasak, kényelmesek, kiválóan működnek és minden papírjuk rendben van.

Mindenki, aki rendelkezik B-kategóriás jogosítvánnyal, vezetheti a kisbuszt. Hogyha a csapatból senkinek nincs jogosítványa, vagy csak nem szeretne vezetni, akkor sofőr is áll a rendelkezésünkre. Külföldi utazáshoz is bérelhető kisbusz és a sofőri szolgáltatás egyaránt igényelhető (ilyen esetekben több sofőr váltja egymást az utazás alatt).

Kisbusz bérlés

Kisbusz bérlés

Az itt dolgozó, több éves tapasztalattal rendelkező sofőrök megbízhatóak, rugalmasak, és készséggel állnak a rendelkezésünkre. Válassza Ön is ezt a praktikus és költséghatékony megoldást és töltse az utazást pihenéssel, olvasással, beszélgetéssel.

Látogasson el Ön is a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra és tekintse meg a járműkínálatot. Válassza a költséghatékonyabb és kényelmesebb megoldást és béreljen kisbuszt néhány alkalomra. Hogyha bármilyen kérdése lenne a bérlehető autókkal, árakkal kapcsolatosan, akkor hívja a +36 30 229 4100 0 / +36 2390 229 4600-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu címre, és minden kérdésére készséggel válaszolnak majd az itt dolgozók.