Webáruház készítés és fejlesztés vagy bérlés?

Egy felmérés szerint 2012-ben 177 milliárd forint volt a webes kiskereskedelmi forgalom hazánkban, az idén ez 200 milliárdra bővülhet. Ha Ön is szeretne részesülni ebből a bevételből, itt az ideje, hogy Önnek is legyen egy webshopja!

Ami lehet egy webáruház bérlése vagy készíttethet egy egyedi portált. Megtapasztalhatja, hogy mennyire egyszerű egy ilyen weboldal kezelése, ha a Minibolt webáruház fejlesztés rendszerét választja. Nem kell mást tennie csak regisztrálni az „Ingyenes kipróbálásra” és készítünk az Ön részére egy sokoldalú teszt áruházat, adunk hozzá egy felhasználási segédletet is, ami végig vezeti Önt az adminisztráció minden egyes fázisán. Kezdve a termékstruktúra kialakításán, folytatva a termékek feltöltésével, – a hozzárendelt termékleírásokkal, és fotókkal – a terméktulajdonságok hozzárendelésével.

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Továbbá megismertetjük az egyszerű oldalak szerkesztésének a technikájával és a hozzárendelt fő- és almenüpontok lehetőségével, képfeltöltés módszereivel és ezek linkként történő kezelésével. Ezeken az oldalakon nem termékeit, hanem a szolgáltatásait ajánlhatná. Akár próbarendelést is leadhat, hogy a rendelés egyes fázisait is megismerje. Ha a webáruház készítés mellett dönt, elkészítjük Önnek cégére, vállalkozására szabva webáruházát.

Mindent az Ön igényeihez igazítva: az oldal színvilágát, a fejléc és logó kialakítását. Készítünk Önnek az átküldött fotókból egy főoldali diavetítést, slideshow-t , amivel „színesebbé” teheti oldalának megjelenését. Ha nincs, saját logója megvalósítjuk elképzelését. Segítünk termékstruktúrájának és termék tulajdonságainak létrehozásában, végigvezetjük a szövegszerkesztés által adott lehetőségeken, a szövegformázástól, a táblázatok, képek beépítéséig. Javasoljuk, – ha még nincs – hozzon létre egy céges Facebook oldalt, aminek linkjét beépítjük oldalába, ha kívánja.

Így leendő vagy potenciális vásárlói figyelemmel kísérhetik a friss Facebook bejegyzéseket is. Minden kérdésére, kérésére azonnal igyekszünk reagálni,- emailben, telefonon skype-on – a reggeli és az esti órákban egyaránt.