Vigyázz, hogy jól sikerüljön a szilveszteri bulid!

A szilveszteri buli az a buli, ahol mindenki kiereszti gőzt, az egy év alatt felszaporodott stresszt, így érdemes pár dologra figyelni annak érdekében, nehogy rossz legyen a végre. Először is gondoskodj róla, hogy a vendégeid épségben odaérjenek hozzád, illetve a hazaúton se legyen velük probléma. Ha senki sem akar józan maradni, akkor érdeklődj előre valamelyik helyi taxitársaságnál, hogy vállalnak-e előzetes megrendelés alapján személyszállítást az ünnepek alatt is.

Talán a Te társaságodban is van olyan személy, aki szeret azzal dicsekedni, hogy mennyire nem üti ki az ital. Az természetesen igaz, hogy mindenkinek a szervezetére másképp hat az alkohol, de a reakcióidő lassulása az biztos, ami viszont az autóvezetés közben elfogadhatatlan. A buli elején épp ezért jelentsd ki, hogy összegyűjtöd a kocsikulcsokat, és csak az fogja azt visszakapni, aki kizárólag üdítőt fogyasztott.

Szilveszteri buli

Szilveszteri buli

Ha olyan vendégeket is vársz, akik messziről jönnek, akkor biztosíts számukra ottalvási lehetőséget, vagy ha kicsi a lakás, akkor fogj össze a közelben lakó barátaiddal. Így mindenki jól érezheti magát, senkin sem lesz ott az a bizonyos nyomás, hogy még haza is kell jutni valahogy, ami pedig nagyban megbélyegezheti a hangulatot. Ha nem csak pár személy elszállásolásáról, illetve vendéglátásáról van szó, akkor legjobban jársz, ha olyan helyet bérelsz, amely panzió is egyben.

Ami mégis a legfontosabb, hogy fel kell készülni arra, hogy semmi sem lehet tökéletes. Kimondatlan elvárás az, hogy a szilveszteri bulinak fergetegesen kell sikerülnie, holott makulátlan összejövetelek márpedig nincsenek. Tapasztalhattad már, hogy a jól sikerült partikat éppen a váratlan szituációk tették azzá. Törekedj egyszerűen csak a minél jobb hangulatra, hogy mindenkivel foglalkozz egy kicsit és Te már meg is tetted a magadét!