Vegyszeres duguláselhárítás a mosogatóban

A mosogató duguláselhárító XII. kerület területén megbízható módszerekkel segít, ha a lefolyók elzáródtak. A háztartásokban ezekre az esetekre általában megtalálhatók a vegyszeres lefolyótisztítók, melyek használatának éppúgy megvannak az árnyoldalai, mint az előnyei.

A mosogató duguláselhárító XII. kerület és környékén ingyenes kiszállással és a hét valamennyi napján elérhető. Ha nem folyik le a víz, házilag is megpróbálhatunk tenni a probléma ellen, erre a célra a legkézenfekvőbb a lefolyótiszító szerek használata. Ezek kaphatók por, granulátum és gél állagban is, szerencsésebb ez utóbbit választani. A mosogató duguláselhárító XII. kerület háztartásaiban nem egy olyan dugulást látott már, amit a granulátum állagú lefolyótisztítók okoztak, melyek a gyakori használat során a csőben megkötve zárták el a víz útját.

Mosogató duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás

A vegyszerek használata közben húzzunk gumikesztyűt és vigyázzunk, hogy szembe ne fröccsenjen a termék. Bár ezek a lefolyótisztítók valóban működnek, célszerű környezetbarát alternatívát keresni helyettük. A mosogató duguláselhárító XII. kerület lakóinak az ecet és a szódabikarbóna használatát javasolja megelőzéshez és az enyhébb dugulás megszüntetéséhez.