Védje meg autóját, kérjen gépjármű nyomkövetést!

Ma már nem csak otthonunkat és értékeinket kell megvédeni, de autónk védelméről is érdemes gondoskodni, ha nem szeretnénk pórul járni. A gépjármű védelme érdekében nem kell az üzleteket járnia és vadásznia a megfelelő eszközöket, de a riasztók beépítésével sem kell foglalatoskodnia. A legjobb, amit tehet, hogy azonnal képzett és szakmailag tapasztalt csapatunkhoz fordul, akik mindig tudják mi a legjobb megoldás.

A gépjármű nyomkövetés szolgáltatásunk által nem kell autója miatt feleslegesen aggodalmaskodnia. Bármilyen rendellenességet is észlelünk, ha megszólal a riasztó, vagy megnyomja a pánik gombot, máris cselekedni fogunk. Diszpécsereink a nap 24 órájában fogadják a riasztóktól érkező jeleket, így ha gond van, akkor mi azt azonnal észre vesszük és máris értesítjük Önt, illetve azokat a személyeket, akiknek megadta az elérhetőségét, de kérésre a hatóságokat is kihívjuk.

Gépjármű nyomkövetés

Gépjármű nyomkövetés

A gépjármű nyomkövetés rendszer például azonnal jelez, ha a jármű üzembe kerül, de tíz percen belül nem történt meg a járművezető azonosítása, ha rendellenesség történik, vagy ha valamilyen oknál fogva Ön a pánikgombhoz fordult. Szolgáltatásaink ezen a téren rendkívül sokoldalúak, így biztosan megtalálja azt a csomagot, ami megfelel az elképzelései számára, és amelyet az ország bármely területén igényelhet. A legmodernebb eszközökkel dolgozunk, megbízható riasztókat építünk be, így szolgáltatásunk minőségében nem fog csalódni.

A gépjármű nyomkövetés által végre bármikor biztonságban tudhatja autóját, sőt afelől is biztos lehet, hogy ha egy sajnálatos baleset részese lett, akkor a diszpécserünkkel a kihangosító által folyamatosan tarthatja a kapcsolatos és a segítség is gyorsan megérkezik. Az Elektronika Vonala Gépjármű távfelügyelet készséggel áll rendelkezésére, kérjen ajánlatot!