Várja Önt is a csodálatos Hotel Helikon a Balaton partján!

Egy bizonyos idő után szervezetünknek szüksége van arra, hogy megpihenjen, hogy feltöltődjön energiával testileg és lelkileg is. Szállónk, mely Keszthely városa mellett található egy olyan hotel a Balaton partján, mely mindent megad a vendégek számra a tökéletes kikapcsolódás érdekében. Nálunk mindig rendkívül kedvező akciókkal találkozhatnak az érdeklődők és feledhetetlen élményekkel gazdagodhatnak!

A nagyszerű hotel a Balaton partján, távol a város zajaitól, ugyanakkor mégis közel a város központjához és csupán 7 km-re Hévíztől egyaránt remek lehetőségekkel várja az aktív pihenés híveit és azokat is, akik inkább a csendes és meghitt programokat részesítik előnyben egy nyaralás, pihentető hétvége során. Wellness részlegünkön kényeztetheti testét és lelkét, élvezheti a mélyreható masszázs nyújtotta lazulást, a különféle szaunázással járó méregtelenítést, úszkálhat medencénkben vagy a tóban, esetleg a közeli fürdőkben, emellett vendégeink számára adott a nyolc külső és két fedett teniszpálya, a biliárd és teke nyújtotta szórakozás, valamint a gyermekek számára a jól felszerelt játszótér.

Keszthely - Hotel Helikon

Keszthely – Hotel Helikon

A keszthelyi hotel a Balaton partján arra is lehetőséget ad, hogy bebarangolja a várost, Gyenesdiást, Kehidakustányt, Zalakarost vagy az alig pár kilométerre található Hévízt, tehát a Balaton nyugati partjának minden csodáját. Természetesen a látogatókat a nagyszerű hotel a Balaton partján kényelmes bútorokkal berendezett és jól felszerelt szobákkal, páratlan kilátással, praktikus megoldásokkal, különleges ételeket és italokat kínáló étteremmel és hatékony, készséges személyzettel várja.

Szánjon egy kis időt Önmagára és a pihenésre, térjen úgy vissza a hétköznapok forgatagába, hogy maximálisan feltöltődött energiával. A népszerű hotel a Balaton partján most rendkívüli akciókkal és az előfoglalás minden előnyével várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeit!