Válogass hátborzongató filmeket egy izgalmas hétvégéhez

A rémséges filmektől mindenkit kiráz a hideg, de mégis remek szórakozási lehetőséget adnak. Amikor a haverokkal összeültök filmezni vagy amikor a pároddal szeretnél összebújni, akkor egy horror tökéletes választás. Most bemutatjuk a legszórakoztatóbb, pontosabban a legfélelmetesebb filmeket, melyeket valóban érdemes megnézni egy jó kis hétvégén.

The Conjuring: A film főhőse Roger Perron és családja, akik boldogan költöznek be újonnan vásárolt otthonukba, mit sem sejtve azokról a borzalmas eseményekről, melyek évekkel korábban ott történtek. Egy idő után elkezdődnek a paranormális jelenségek a házban, ezért Warrenékhez, a szelleműzőkhöz, fordulnak segítségért, akik megpróbálnak utánajárni a történteknek. Később kiderül, hogy a házat egy boszorkány átkozta el, majd megölte magát. A fil egész végig olyan hátborzongató, hogy az már talán túl sok is!

The Rite

The Rite

The rite: Ezt az egyik legtehetségesebb színész, avagy Anthony Hopkins teszi igazán izgalmassá. Ő alakítja a filmben azt a papot, akinek egyszer csak meggyűlik a baja a sötétség hatalmas, vezető szörnyével. Azok a nézők, akik nagyon figyelnek a film végkifejletnél még akár egy – két magyar mondatot is felfedezhetnek, hiszen a film egyik főszereplőjének anyja a történet szerint hazánkból származik. A rettegés itt sem fog elmaradni.

Insidious: Chapter 2: A film nem csak azoknak lehet érdekes, akik láttak az első részt, így nyugodtan megnézheted akár azonnal a második részt is. Lamberték, az első rész főhősei ismét a főszerepet játsszák és ismét kénytelenek felfedezni, hogy egy rejtélyes gyerekkori titok miatt még mindig kapcsolatban állnak a sötét, nagyon veszélyes szellemvilággal, amely így újabb és újabb fenyegetések forrása lehet a jövőben is. Ha igazi izgalomra vágysz, akkor nem érdemes kihagyni ezt az alkotást sem.