Válaszd Te is a led falat a hatékony reklámozáshoz!

A vizualitás szerves része a mindennapjainknak. A LED-es kültéri kivetítő kihelyezése tökéletes megoldást jelent különböző események, rendezvények folyamán, de akár a forgalmi csomópontokban is hatásos felületnek bizonyul. A led falak felhasználhatósága olyan sokoldalú, hogy ezt képtelenség lenne felsorolni, és annyi pozitívummal rendelkezik, hogy azt képtelenség mind megemlíteni.

A LED fal egyik legnagyobb előnye sok más társával szemben, hogy a látogatókat leköti, mert mozog és folyamatosan változik az általa vetített tartalom, valamint kihelyezésének helyétől függően tematikus megjelenést, s ez által célzott elérést biztosít. Ilyen LED falak forgalmazásával foglalkozik cégünk is, mint például az eredményjelző, ami a leghatékonyabb módon meg tudja mutatni a meccs aktuális állását a közönségnek.

Led fal

Led fal

Könnyű alumínium szerkezetének köszönhetően könnyen összeszerelhető, a távirányító segítségével pedig könnyedén irányítható, nem igényel különösebb hozzáértést, a laikusok is profi módon tudják kezelni a praktikus marketing eszközöket. A LED fal ára esetünkben tartalmazza az eredményjelzőt, rádiófrekvenciás távirányítót (100m), a fali tartó konzolt, és emellett még 2 év garanciát is. Ez azt jelenti, hogy nem csak szuper üzletet köthetsz, de abban is biztos lehetsz, hogy ha baj van ránk akkor is számíthatsz.

Ha hozzánk fordulsz, akkor a hatékony LED falaink között megtalálhatod a speciális visszaszámláló órát is, ami hasznos az uszodákban, sportpályákon, lóversenyen vagy egyéb sporteseményeken és számos más helyen is. Óránk nem csak az eltelt, hanem a hátralévő időt is kijelzi. Szabványos billentyűzettel vezérelhető, de távirányítású vezérlésre is képes. Fordulj hozzánk bizalommal, és már válogathatsz is az igényes termékek közül, már élhetsz is a led falak biztosította előnyökkel!