Válassza az időtálló műanyag ablakokat Ön is!

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégünk fő profilja a műanyag ablak, műanyag ajtó, kereskedelme és ezek beépítése, méghozzá versenyképes nagykereskedelmi árakon. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megbízóink maximálisan elégedettek legyenek választásukkal, így ha mellettünk dönt, biztos lehet benne, hogy olyan műanyag ablakot kap kézhez, ami hosszú éveken át megfelelően fogja szolgálni.

Amennyiben hozzánk fordul magas szintű szereléssel és értékesítéssel fog találkozni a műanyag ablakok esetében, hiszen mi mindig az ügyfélre összpontosítunk, elérhető áron, minőségi nyílászárót kínálunk. Egy fontos tény, ami miatt még érdemes minket választania, hogy csapatunk a régi ablakokat el is szállítja, amennyiben a műanyag ablakot nálunk rendeli meg és velünk szerelteti be. A műanyag ablakok beépítése során a kőművesmunkát is elvégezzük igény szerint, nem kell emiatt külön mestereket fogadnia.

Műanyag ablak

Műanyag ablak

Az általunk biztosított kiváló műanyag ablak egyik legfőbb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, a hatékony szigetelés a hideg és szél ellen, valamint következetesen vonzó, esztétikus megjelenést biztosít. A felmérések szerint az ideális ablakhoz a PVC-ablakok tulajdonságai állnak a legközelebb, aminek hála egyre növekvő népszerűségüket is köszönhetik, így ha biztosra akar menni, akkor nálunk a helye! Érdemes még tudnia, hogy a cégünk által forgalmazott színvonalas Brügmann ablak fehér színe nem sárgul be az évek során sem, mindig mutatós marad!

Ha tehát műanyag ablak az, ami Önnek is kell, akkor készséggel állunk rendelkezésére! Velünk csakis jól járhat, hiszen termékeinkre öt év, az ablakcserére pedig egy év garanciát vállalunk, vállaljuk a régi ablakok kibontását és elszállítását ingyenesen, az új ablakok beépítését országosan három hetes határidőre, mögöttünk van húsz év szakmai tapasztalat, és ami a legfontosabb, hogy nálunk a legjobb az ár-érték arány!