Válassza a biztonságos és hatékony idős gondozást!

Ha már Ön is gondolkodott azon, hogy miként is tudhatná teljes biztonságban szeretteit úgy, hogy nincs mellettük a nap 24 órájában, de sehogyan sem jutott megoldásra, akkor itt az ideje, hogy megismerje az általunk kifejlesztett eszközt, amely igazi segítséget kínál. Az idősebb emberek számára egy mobiltelefon igazi kihívást jelent, arról nem is beszélve, hogy egy hirtelen jött rosszullét során édes-keveset ér, nincs idő a tárcsázásra. Cégünk sokkal egyszerűbb és sokkal hatékonyabb megoldást tesz lehetővé!

Az idős gondozás terén eszközünk és szolgáltatásaink új távlatokat nyitnak. Egy nagyon könnyen kezelhető, csuklóra is felhelyezhető kis eszközről van szó, mely folyamatos összeköttetésben áll központunkkal, ahol adott a 24 órás megfigyelés. Ha baj van, akkor az adott idősebb, beteg személynek csak meg kell nyomnia a vészjelzést leadó gombot és diszpécserünk máris visszahívja telefonon. A beszélgetés során kideríti, hogy mi a gond, majd annak megfelelően kiküldi a szakorvost, mentőket, illetve akit csak kell.

Idősgondozás

Idősgondozás

Az idős gondozásra szoruló személyek sajnos olyan állapotba is kerülhetnek, hogy a telefonra már nem tudnak jelentkezni. Diszpécserünk ebben az esetben azonnal értesíti a megadott személyeket, akik máris legjobb belátásuk szerint cselekedhetnek. Nem kell tehát minden percben idős szerettei mellett lennie, de mégis nyugodt lehet, hiszen tudhatja, hogy ha baj van, akkor az idős gondozást segítő eszközünk és kapcsolódó szolgáltatásaink általa azonnal értesülni fog az eseményekről.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha az idős gondozást szeretné hatékonyabbá tenni, ha keresi a lehető legjobb megoldást annak érdekében, hogy szeretteit biztonságban tudhassa! Látogasson el weblapunkra, ahol várják a bővebb információk, ahol máris megtudhatja, hogy tulajdonképpen mi minden is tartozik szolgáltatásaink körébe!