Üvegezés Budapesten: kihez tudok fordulni?

Egy üveges gyorsszolgálat minden kincset megér, hiszen bármikor szükségünk lehet egy megbízható szakemberre. Ha ez a szakember ráadásul még gyorsan is képes a segítségnyújtásra, akkor mindenképpen érdemes jól elmenteni a telefonszámát. Zotya üveges telefonszámát mindenképpen ajánlott elmenteni, hiszen rövid határidővel és garanciával vállalja az üvegezési munkák elvégzését. Budapesten, akár helyszíni kiszállással is megoldja a feladatokat, amelyek természetesen az év bármely szakában aktuálisak lehetnek.

Lakossági valamint közületi üvegezési feladatokat is vállal. Ajtók, kirakatok, ablakok, portálok, drótüvegek, erkélyüvegek esetén bátran hívjuk fel. Amennyiben fontos számunkra az ár, úgy első körben érdemes ajánlatot kérni. A törött üveget le kell fényképezni és átküldeni majd a felület nagyságát is közölni kell. Ezután tud csak pontos árajánlatot adni az üveges szakember. Amennyiben a képen nem jól látható, vagy nem tudunk fényképet küldeni, úgy le kell írni, hogy körülbelül milyen üveg az, amely cserére szorul. Mivel minden üvegnek teljesen más az ára, így fontos, hogy pontosan meg tudjuk határozni, milyen üveget kell azonnal kicserélni. Az árajánlat elfogadása után érdemes azt azonnal továbbítani a biztosító felé, ha rendelkezünk biztosítással, hiszen azt a folyamatot is minél előbb el kell indítani. A kárbejelentés után el lehet indítani a megrendelést.

Üvegezés Budapest

Üvegezés Budapest

Olyan helyzet is előfordulhat, hogy sokkal összetettebb a feladat, mint gondolnánk. Ilyen lehet egy kirakat üvegezés, egy hőszigetelő üveg beszerzése vagy gyártása. Ezeknél a feladatoknál mindenképpen helyszíni felmérés szükséges, itt ez nem kerülhető el. Azonban jó hír, hogy az üveges gyorsszolgálat díjtalanul készíti el a felmérést. Fürdőszobatükör, tükörfal, üvegpolc, üvegajtók, tükör, bútorüveg szerelésekor is érdemes felkérni a szakembert a munkálatok elvégzésére. A szakember nem csak az össze- vagy felszerelésben tud segítséget nyújtani, hanem az üvegeket megfelelő élvédelemmel is ellátja. Amennyiben komplett üvegezési szolgáltatásra vágyunk, akkor a gyorsszolgálat segít.

Ha nem tud mihez kezdeni, amikor eltört egy üveges, akkor érdemes ezen az oldalon szétnéznie.