Útépítés, aszfaltozás a Hunroad Kft.-nél

Mindannyian tudjuk, hogy sokszor mennyire zavaró olyan utakon kocsikázni, utazgatni, amelyek nincsenek jó állapotban. Az utak javítása és karbantartása mindenki számára fontos és mindenkinek érdeke.

Útépítés, aszfaltozás a Hunroad Kft.-től. A cég családi vállalkozásként alakult tíz évvel ezelőtt és azóta működik sikeresen ebben a formában. A cég működési területe elsősorban a nyugat-dunántúli régió. A vállalkozás fő profilja az önkormányzatok és cégek megrendelésére történő mindennemű  útépítési és fenntartási munkálatok elvégzése, legyen szó közútról vagy magánútról. A megrendelések nagyrésze leginkább az 1,2,3, és 4 számjegyű utak építésére és azok fenntartási munkáira, illetve az építési munkákhoz kapcsolható részmunkák, mint például a padkaépítés, árokkialakítás stb. Egy másik cégprofil a magánerős megrendelések teljesítése, a telephelyek belső úthálózatának kialakításától a parkolók burkolásáig. A cég csapata korszerű, saját eszközparkkal rendelkezik, amelyet folyamatosan fejlesztenek, és ezért is sikerült egyre magasabb szintre lépni az elmúlt évek során.

Útépítés, aszfaltozás

Útépítés, aszfaltozás

Az itt dolgozó szakemberek mellett a cég létszámát az elvégzendő feladatnak megfelelően igény szerint bővítik, szükség szerint megbízható alvállalkozók bevonásával, ezért nagyobb szabású feladatok elvégzésére is bármikor alkalmasak. A munkatársak rendszeres képzésével biztosítják a folyamatos fejlődést, leginkább a korszerű technológiák terén. A munkák minősége kiváló és ez a sok éves szakmai tapasztalatnak is köszönhető. A megrendelők számára próbálják megtalálni az innovatív de ugyanakkor költséghatékony megoldásokat. Látogasson el Ön is a hunroadkft.hu weboldalra és tudjon meg minél többet a témával kapcsolatosan. Ha kérdése van, hívja a 06 96 314 406-os telefonszámot vagy írjon emailt a hunroad@hunroadkft.hu címre.