Utángyártott toner óriási kínálatban!

A nyomtatók alapvető eszközévé váltak irodáinkban és háztartásunkban. A technológia fejlődésével a nyomtatók egyre fejlettebbek és már kialakultak az utángyártott tonerek is, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek.

Utángyártott toner kapható igazán jó áron az onlinetoner.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk ha ön is úgy gondolja, hogy a megszokott eredeti drága tonerek helyett kipróbálná a minőségi, de olcsóbban kapható utángyártott tonereket. A lézernyomtatók gyorsak, hatékonyabbak, mint a tintasugaras nyomtatók, és gyakran a legújabb funkciókkal bővítik a nyomtatási élményt. A tintát használó tintasugaras nyomtatókkal ellentétben a lézernyomtatók tonert használnak. A toner célja megegyezik a tintáéval, de összetételük teljesen különbözik. A toner por formájában érkezik. A nyomtatáshoz poliészterből készül. A poliészter statikus töltéssel rendelkezik, és bármihez hozzátapad, amelynek ellenkező töltése van. Néhány toner egyetlen színben kapható, például fekete, fekete-fehér lézernyomtatókhoz, amelyek csak fekete színben tudnak nyomtatni. A színes nyomtató 4 színes tonert használ (fekete, bíborvörös, sárga és cián), és különféle arányokban keveri össze őket mindenféle szín nyomtatásához.

Utángyártott toner

Utángyártott toner

A lézernyomtató tonerek népszerűek gyors nyomtatási képességük miatt. Sokkal gyorsabban működnek, mint a tintát használó tintasugaras nyomtatók. A sebességhez hasonlóan a tonert használó lézernyomtatók új pontosságot és hatékonyságot biztosítanak a nyomtatási folyamatban, mivel a pazarlás általában nagyon alacsony. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a tonerek hasznosságáról és megtekintené minőségi utángyártott tonereinket, nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat az onlinetoner.hu-t és itt a teljes utángyártott toner kínálatot is megtalálhatja.