Uncaria tomentosa – A hatásos Ősi gyógymód melyet még ma is használnak

Cégünk már 2003 óta macskakaromból készült CoD készítmények forgalmazásával foglalkozik amelyeket dél ameirkai növényekből állítunk elő, és minden esetben azokat a növényeket választjuk ki a készítményekhez, amelyek a legtöbb vitaminnal és hatóanyaggal rendelkeznek. A CoD készítményekhez való növényeket a perui lakosok gyűjtik be.

Gyógytea macskakaromból

Macskakarmból készült CoD gyógytea tartalmával segít leküzdeni a degeneratív, krónikus megbetegedéseket, ezért ha ön is ilyen betegségben szenved, akkor próbálja ki hatékony CoD kapszulánkat vagy teánkat, amely a dél amerikai dzsungelben élő növényekből készül. A dél amerikai növények az éghajlatnak és a klímának köszönhetően magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek ezért megéri kipróbálni őket, főleg mivel nálunk kedvezményes áron megrendelhetőek. A növények hatóanyagát alkohol segítségével vonjuk ki méghozzá több lépésben. Amint a kivonatok egyesítése megtörtént, az oldatot sűrítik nyomás alatt, a végső kivonat pedig porlasztásos szárítás alkalmazásával készül el.

Gyógytea macskakaromból

Gyógytea macskakaromból

A CoD készítményekről

Ha netán kérdések merülnének fel a CoD készítményekkel kapcsolatban, vagy az árakról és a kiszállításról kérdezne, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 687 1499 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@lemovo.eu címre és itt minden kérdésére választ adunk. Amennyiben bővebb leírást és további részleteket szeretne megtudni a Cod gyógyteákról, a hatóanyagokról és a növények hatékonyságáról, akkor látogassa fel a lemovo.eu weboldalt és itt mindent megtudhat majd rólunk, ráadásul megtekintheti a CoD teát illusztrációit is. A CoD teák villámgyors megoldást jelentenek a degeneratív és krónikus betegségek ellen. Rendeljen tőlünk CoD készítményeket és gyors kiszállítást biztosítunk majd.