Új innováció a gyors és roncsolásmentes hajformázás terén!

Ha Te is elkötelezettje vagy a minőségi, egyedülálló professzionális hajformázó termékeknek, akkor ghd magyarországi termékeit érdemes mindenképp megismerned. A hajformázás legújabb innovációja már hazánkban is mindenki számára elérhető, így ha keresed a legújabb hajvasalót, mely úgy simítja ki hajad, hogy azt közben nem rongálja, akkor a ghd termékét neked találták ki.

A kerámialapos hajvasalóival a cég 10 évvel ezelőtt igazi forradalmat indított, nem is véletlen, hogy ma már a professzionális hajformázás világszerte elismert, sőt vezető márkája. A kezdetektől népszerű termékek a mai nők elégítik ki, ugyanis gyorsan és látványosan formázzák még a kezelhetetlennek tűnő frizurákat is, emellett kezelésük is egyszerűen elsajátítható. Amit pedig a legfontosabb megemlíteni, hogy még a mindennapi használat esetén sem roncsolják a hajszálakat, ellenben a legtöbb hasonló hajvasalóval.

Hajformázás

Hajformázás

A ghd tehát most is egy teljesen új fejezetet nyitott a hajformázás, illetve a hajegyenesítés terén. A legújabb innováció, az eclipse hajvasalók igazi úttörője. A készülék ultra-glade lapokkal rendelkezik, melyeken megtalálható 3-3 intelligens szenzor is, amelyek amellett, hogy garantálják az egyenletes hőelosztást, képesek felismerni a befogott haj típusát és annak mennyiségét is, ami által pedig a szenzorok a hőmérsékletet azonnal a kívánt szintre igazítják. A páratlan technológiának köszönhetően a legnehezebben kezelhető afro- és vastag szálú haj is könnyedén formázható lett.

A ghd hajformázók az egyenletes hőelosztás mellett maximum 185 fokos üzemi hőmérsékleten működnek, így nem roncsolják a vékony szálú hajat sem. A gyártó termékei bárki számára kipróbálhatóak és természetesen meg is vásárolhatók immáron a magyarországi referenciaszalonban is, a Great Lengths Salonban és az egyéb partnerüzletekben.