Trendi színek 2018-ban

Egy év elmúlásával, nemcsak az újév kezdetének örülhetünk, de a legújabb divatszínek és ruha stílusok megjelenésének is. Az idei év kedvez a sárgát szeretőknek, hisz a divatszínek közt megjelenik a narancs- és citromsárga is. A narancssárga ruhákat a divatdiktátorok gyakran használják alapként.

A citromsárga is a narancssárgához képest nagy teret hódít, számos árnyalatával találkozhatunk a ruhadarabok közt. Idén a sárga mellett hangsúlyossá válik a lila, mely a levendula árnyalatával hódít nagy teret. Ez a csajos szín szinte mindenkinek jól áll, igazán kihangsúlyozza a nőiességet, az elegáns és a sportos viseletekre is tökéletes színválasztásnak számít. Érdemes az első tavaszi ruhadarabjaink közé ebből a színből beszerezni párat. Idén a finom és nőies nude árnyalatokról sem szabad megfeledkezni. Ez a szín egy állandó visszatérő, bárkinek jól állhat, a visszafogottság és az elegancia képviselője.

Trendi színek 2018

Trendi színek 2018

A farmer továbbra is trendi marad. Ennek az örök kedvencnek a tervezők egy új formát álmodnak meg minden évben. Idén azok a farmerek számítanak a legmenőbbnek, melyek inkább a sötétebb színt viselik. Bár régebben sokan tartózkodtak attól, hogy az egész testüket egyszínű farmer borítsa, viszont idén még ez is belefér a stílusosság határaiba. Mostanság a nyári fesztiválok elengedhetetlen ruha díszítőelemei a rojtok voltak, illetve a hétköznapokban ezek leginkább a táskákat borították csak. A 2018-as évben, ezen a tervezők túlléptek, már számos ruhadarabon, még a koktélruhákon is megjelenítik. Bár ez lehet, kissé furcsán hangzik, mégis aki bevállalós, bátran keresgéljen a rojtokkal ellátott ruhadarabok közt. A kiegészítőknél is számíthatunk újításokra. Még az elmúlt években a nagyméret csak a nyakláncoknál mutatkozott meg, idén a fülbevalók terén hódít. Egy hatalmas fülbevalóval elhanyagolandóvá válhatnak a nyakláncok, viszont egy stílusos, nagyméretű fülbevalóval is divatosak és szépek maradhatunk.