Több féle levendula palánta

Manapság Magyarországon is egyre elterjedtebb és közkedveltebb növény a levendula. Talán ez kicsit annak is köszönhető, hogy nagy reneszánszát éli most a vintage stílus. Illetve egyre több étel és ital is készül belőle.

Levendula palánta kedvező áron megrendelhető a honlapunkról. A Földközi-tenger térségéből származó növény, mára már Francia ország után szinte az egész Európát meghódította. Amely cseppet sem meglepő, hiszen egy különleges bája van ennek az egyszerű és mégis csodálatos növénynek. Amennyire igénytelen és annyira hálás tud lenni. Azok számára, akik eddig óvakodtak tőle, mivel sok mende-mondta terjeng azzal kapcsolatban, hogy mennyire nehéz a termesztése, illetve mennyire igényes, megnyugtatom őket, hogy ez egy pillanatig sem igaz. Egy levendula bokor 25-360évig is elélhet, ha adottak számára a körülmények. Ez pedig nem mást, mint a napfény. Ennek a növénynek erre van szüksége. Fontos, hogy olyan helyre ültessük, ahol az idő múlásával is mindig napon lesz és elegendő fény éri, hiszen ha árnyékba ültessük, akkor könnyen tönkre mehet.

Levendula palánta

Levendula palánta

Továbbá semmilyen törődést nem igényel, ugyanis az erős illatának köszönhetően semmilyen rovar, vagy kártevő nem támadja meg, amely az erős illatának köszönhető. Többek között sok esetben igényes növények mellé is szokták ültetni, annak érdekében, hogy elűzze a kártevőket. Illetve biztos ismerős lehet a levendula párnácska, melyet a szekrényekbe helyeznek, szintén a molyok ellen. Amennyiben Ön is szeretné kertjét különlegessé tenni pár levendula bokorral, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A honlapunkra látogatva, melyet a pannonhalmilevendula.hu–ra kattintva talál, megtekintheti a kínálatunkat, melyben angol és francia levendula palántákat talál.