Testmozgás otthon hatékonyan

Vannak, akik súlyfeleslegüket szégyellve, mások időhiány miatt nem szívesen látogatják a konditermeket, és a csoportos aerobik órákat. Számukra ideális választásnak bizonyulnak az otthoni fitnesz DVD-k, melyekből szép számmal találhatunk a szaküzletekben, valamint a webáruházakban.

De melyek a leginkább népszerűek manapság? Mivel érdemes kezdeni, ha már rég nem mozogtunk? Norbi lemezei közül az utóbbiak kitűnő választásnak bizonyulnak, ugyanis szálkásító és erősítő blokkok is megtalálhatóak rajtuk, de mégsem terhelik túlzottan a szervezetet. Természetesen kezdőként kihívás lehet végigcsinálni egy-egy órát, de idővel hozzászokik a terheléshez a test.

Testmozgás otthon

Testmozgás otthon

A fanatikusabbak rögtön indíthatnak Rubint Rékával, akinek sok-sok lemeze napvilágot látott, és az évek előrehaladtával egyre keményebb gyakorlatsorokat állított össze az otthon edzők számára. Hatékonyságához kétség sem férhet, ám néhány hónap gyakorlás szükséges ahhoz, hogy szenvedés nélkül menjen egy-egy blokk.

Akik szeretnek kifulladni a végsőkig, válasszák Czanik Balázst, aki bevezet a capoeira aerobik rejtelmeibe, és garantálja az egész testben napokig tartó izomlázat. Péntek Enikő kemény, de az előzőeknél változatosabb gyakorlatsorokkal áll a fogyni, formálódni, erősödni vágyók rendelkezésére – akár otthoni tornázásra is.