Termékrendelés könnyedén és gyorsan App alkalmazással

A különleges alkalmazásoknak se eleje, se vége. Számtalan különféle alkalmazással találkozhatunk, de kevés közöttük az, amelyik igazán hasznos is számunkra. A Mevaco új App alkalmazása viszont remek választás a vásárlás segítésére. Az App eredeti, 1:1 méretben mutatja be a különböző termékeket, melyek így nagyban megkönnyítik a vásárlást. Az Originals segítségével az építészek és a fémfeldolgozók egy 186 eredetihez hű termékábra segítségével tudják bemutatni ügyfeleik számára termékeiket.

Egy fémből készült termékminta egészen nehéz is lehet, hiszen nem kevés esetben ezek a minták a 300 grammot is elérik, melyek első hallásra bár nem tűnnek nehéznek, de ebből több tucat is kellhet, hogy minden vevőjének megmutassa. A praktikus és hatékony Mevaco Originals-szal erre viszont semmi szükség több, ugyanis a termékeket ezentúl 1:1 méretben, ám tökéletesen „súlytalanul” mutathatják be az érdeklődők számára függőleges és vízszintes formátumban is.

Termékrendelés app-on keresztül

Termékrendelés app-on keresztül

A Mevaco-App mindenre ügyelt, annak érdekében, hogy az applikációból kihozza a maximumot, így többek között betűrendes gyorskereső funkciót is beépítettek és az adott termék kiválasztásával másodpercek alatt már meg is jelenik annak ábrája. Az ábrák körülbelül megfelelnek az eddig szokásos 160×250 mm-es méretnek, ami így egyszerűbbé és még inkább felhasználóbaráttá teszi a bemutatót. A termékábrák emellett az online-shop termékválasztékához is kapcsolódnak, ami által a regisztrált vásárlók azonnal tájékoztatást is kaphatnak az árakról, az alapanyagokról a szállítási határidőkről, valamint azonnal rendelhetnek is.

A gyors szállítással kombinálva ezt a kényelmes és komfortos megoldást, még ha egy darabos rendelésről van is szó, a vevők tökéletes elégedettsége könnyedén besöpörhető. Az App-on a Mevaco aktuális katalógusai mindig elérhetők több nyelven is, mint a német, angol, francia, olasz, magyar és lengyel.