Terhességi kalkulátor alkalmazás online

A menstruációs ciklus időtartama sokaknál eltér, hiszen mindenkinek más a szervezete, de általában 28 napot vesz igénybe, míg sokaknál 27, másoknál pedig 29 napot. A ciklus a vérzés kezdetétől tart egészen a következő ciklus kezdetéig. Amennyiben többet szeretne megtudni a  ciklusról és a terhességről keresse fel a foglaljorvost.hu weboldalt.

Terhességi kalkulátor alkalmazás használható a foglaljorvost.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha ön is kíváncsi arra, hogy pontosan mikor esett teherbe, vagy hogy mikorra várható a szülés. A terhességi kalkulátornak adja meg a ciklus hosszát, és az utolsó menstruáció dátumát, az alkalmazás pedig azt is kimutatja, hogy hányadik hétben jár. A terhességi adatok kiszámításához ismerni kell az utolsó menstruációs ciklus kezdetének napját. A ciklus kezdete utáni két hétben következik be az ovuláció, vagy másnéven peteérés, ami egyetlen napig tart, de ez a termékenység legfontosabb megnyilvánulása. A terhesség általában 40 hét, vagyis 280 nap, de ha ismeri a menstruációs ciklus kezdetét, akkor az időtartamot 38 hétben adjuk majd meg.

Terhességi kalkulátor alkalmazás

Terhességi kalkulátor alkalmazás

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a terhességi kalkulátorról, a terhességről vagy az időpont foglalásról, akkor nincs más dolga mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 700 1494 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, és itt minden kérdésére választ kap majd ami a terhességgel, vagy a kalkulátorral kapcsolatos. Weboldalunkon teljesen ingyenesen foglalhat időpontot különböző orvosokhoz, hiszen már több mint százezer sikeres foglalást tudhatunk magunk mögött. Ha bővebb leírást szeretne olvasni a terhességről és a kalkulátorról, akkor keresse fel weboldalunkat, és itt mindent megtudhat majd erről a témáról.