Tedd izgalmassá és élménydússá a januárt is!

A december rendkívül izgalmas, programokkal teli hónap, a január viszont eseménytelen és szürke. Tény, hogy az év első hónapjában nincsenek nagy ünnepek, a karácsonyi költekezés miatt pedig programjainkat is visszafogjuk, sőt az ilyenkor jellemző téli időjárás sem csábít minket arra, hogy kimozduljunk meleg otthonunkból. Az viszont csakis rajtunk múlik, hogy hagyjuk vagy sem, hogy eluralkodjon rajtunk az ünnepek utáni tespedtség!

Egy kis kreativitással és egy nagy adag akarattal könnyedén fellehet dobni a januárt! Talán a Te újévi fogadalmaid között is szerepelt a helyes étkezés vagy rendszeres edzés. Nos, ha igen akkor itt az ideje, hogy cselekedj, hiszen az első hetek a legideálisabbak arra, hogy változtassunk életvitelünkön. Amennyiben a rendszeres edzés mellett döntesz, először is gondold át, hogy otthon vagy edzőteremben szeretnél-e sportolni. Otthon ingyen tudunk tornázni és az időbeosztás is rugalmas, de nincs a csapat megmozgató ereje. Az edzőterembe sokkal inkább elmegyünk az előre megváltott bérlet miatt, sőt a modern gépek miatt nincs az otthonunkban megszokott korlátozottság.

Január

Január

A kemény edzés mellett a kényeztetésre is gondolj januárban. Egy kényeztető masszázzsal könnyedén feldobhatod a napod, hiszen a masszázs az egész testre csodásan hat. A rendszeres kezelés pedig segíti az izomfeszültség feloldását, valamint az izomgörcsök, az izommerevség és különféle izomfájdalmak kezelésében is pozitív eredménnyel alkalmazható. A masszázs mellett pedig kiváltképp érdemes időt fordítani a szaunázásra is, ami nemcsak ellazít és, de egyúttal immunrendszerünk hatékonyságát is növeli.

A január tehát csak annak unalmasnak, hideg és eseménytelen, aki ezt így is akarja! Nézz utána a lehetőségeidnek és használd ki, hogy az év elején még kevesebb a tennivaló és szánj most egy kicsit több időt magadra!