Tartós, minőségi ipari padló

Az ipari padló, jellemzően beton padló. Alapvetően egy masszív, tartós anyag, mely a világ legközönségesebb építőipari szerkezete. A betonaljzat önmagában véve is megfelelő, nem szükséges bármilyen padlóképző anyagot rátenni, mivel csak problémát jelent.

Ipari padló esetében nem túl szerencsés, ha bármilyen bevonat kerül rá, mivel csak felesleges problémákat okoz. Például a padlóképző anyag leválik, mozog, porlódik, szétrepedezik és ezáltal takaríthatatlanná válik. Ezek a problémák gyakran komoly kiadást jelentenek, éppen ezért nagyon fontos, hogy felesleges padlóképző anyag ne kerüljön a betonra, mert több vele a probléma, mint amennyi haszna van. A betonaljzat minden igényt kielégítő és esztétikus tud lenni, anélkül, hogy bármit is hozzátenne. A betonpadlóval szemben támasztott követelmények nagyon különbözők tudnak lenni és leginkább attól függnek, hogy a későbbiek folyamán milyen igénybevételnek lesznek kitéve. Annak ellenére, hogy a betonpadló nagyon egyszerű építőipari szerkezet, nagyon sok probléma adódhat velük, ami pont az egyszerűségüknek köszönhető.

Ipari padló

Ipari padló

A beton könnyen zsugorodik, tágul hő hatására, ezenkívül az öntés közbeni szétosztályozódás is gondot jelent. Továbbá nem szabad megfeledkezni az emberi hiba tényezőkről sem, tehát a rossz tervezés és nem megfelelő kivitelezés. Viszont, ha gondosan történik a tervezés és a kivitelezés, akkor nem sok esély van arra, hogy emberi hiba faktor miatt keletkezik probléma. A jó aspektusok kiemelésére és a rossz dolgok kiküszöbölésére a Superfloor csiszolási eljárás jelenthet megoldást. A betonnak megvan a maga szépsége, azonban ezt felszínre kell hozni. Ha az ipari padló kapcsán még több információhoz szeretne jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az epo-trend.hu weboldalra és tájékozódjon!