Szuper vakolat, mely szárazon tartja a falat!

A nedvesedő falak problémája nem csak a régi építésű házaknál fordul elő, hanem a gyors, sablonos építkezés következtében sajnos a teljesen új építésű lakások esetében is felüti a fejét a nedves fal gond. Ellene persze lehet tenni, hiszen számtalan megoldást kínálnak, de az egyik leghatékonyabb és árban is igen kedvező, valamint egyszerű segítség, ha megfelelő vakolatot használunk. A Soriplan Poro egy olyan speciális vakolatot kínál, ami által végleg elfeledheted a nedvesedést és a penészt is egyaránt.

A magas pórustartalmú, nagyszerű páraáteresztő képességű Soriplan Poro szárazhabarcs kül- és beltéri átnedvesedett falazatok kiszellőztetésére és szárazon tartására egyaránt tökéletesen megfelel. Egy szilikátbázisú, műanyaggal adalékolt, szürkés színű szárazhabarcsból készített vakolatról van szó, mely magas pórustartalmánál és jó páraáteresztő képességénél fogva jól szellőző, „lélegző” falat eredményez.

A Soriplan Poro megfelel olyan esetekben, amikor a talajnedvesség túlzottan magas, amikor talajpára elleni szigetelés teljes hiányán tapasztaljuk vagy annak hibáját észleljük, amikor magas a belső páratartalom, amikor gépészeti hibából nedvesedett át a fal, de gépészeti szempontból már kijavított a falazat és még sorolhatnánk, hiszen felhasználhatóságának listája hosszú.

Vakolat

Vakolat

A speciális vakolat különösen ajánlott utólagos falszigetelést követően a vakolat hibátlan és hatékony helyreállítására. Egyéb esetben, tehát szigetelés nélkül, egymagában csak a pórusos vakolat használata esetén hatásossága a nedvesedés okától és mértékétől is függ, melyek megítélése általában azért szakértőt is igényel.

A Soriplan Poro összességében tehát könnyedén alkalmazható akár homlokzati falak külső és belső oldalán, akár beltéri falakon, de felhasználható kisebb javítások, vakolatpótlások elkészítésére is, azaz hosszútávú és biztonságos megoldást kínál számtalan esetben.