Szüksége van-e a daganatos betegnek kiegészítő terápiára?

A daganatos betegek onkológiai kezelése mellett egyre többen keresik a természetes kiegészítő lehetőségeket, hogy ezzel javítsák gyógyulási esélyüket. De miért is nem elég az onkológiai terápia?

Az internet térhódításával a betegek egyre inkább igénylik, hogy többet tudjanak betegségükről, gyógyulási lehetőségeikről. Sajnálatos módon a daganatos betegségek kezelésére használatos gyógyszeres terápiák egy része köztudottan igen sok mellékhatással jár, így nem csoda, ha sok beteg visszautasítja ezeket a kezeléseket a környezetükben szerzett tapasztalataik alapján és máshol keresik a gyógyulás útját. Az interneten nagyon sok csodálatos gyógyulásról találnak leírást, de tudni kell, hogy ezek közül a “csodaszerek” közül csak néhánynak van igazolt hatékonysága. Egy nem egészségügyi végzettségű beteg nehezen igazodik el a sok természetes gyógymód között, s nagy szüksége van olyan szakemberre, aki segít neki megtalálni a számára legideálisabb megoldást.

daganatos betegek terápiája

daganatos betegek terápiája

A legtöbb természetes készítmény az immunrendszer megerősítésén keresztül fejti ki hatását, hisz az eddigi tudományos eredmények már egyértelműen bebizonyították, hogy a daganatos betegségek hátterében az immunrendszer gyengült működése szinte mindig megfigyelhető. Jó néhány gyógynövény és gyógygomba képes az immunrenszer működését igazoltan támogatni, s ha ezeket használja a beteg, akkor hasznára válhat. Azt is érdemes tudni, hogy a gyógynövények és gyógygombák alkalmazása előtt érdemes orvos tanácsát kikérni, hogy a meglévő kísérőbetegségek (pl. magasvérnyomás, cukorbetegség stb) mellett melyik természetes anyagot érdemes választania a betegnek, hisz ezek hatása igen összetett, s ha gyógyszert is szed esetleg az egyéb betegségeire a beteg, a gyógyszerekkel kölcsönhatásba is léphetnek, nem mindig pozitív eredménnyel.

A Vitaldepo Webáruházban háziorvos, fitoterapeuta segít kiválasztani egyénre szabottan a daganatos beteg számára legideálisabb gyógynövényes, gyógygombás kiegészítő terápiát. Telefonos és személyes konzultációra is van lehetőség. Orvosunk elérhetőségét weboldalunkon megtalálja.

Szeretne többet tudni a daganatos betegségek kiegészítő terápiájáról? 

Akkor töltse le ingyenes tanulmányunkat az alábbi linkre kattintva: DAGANATOS BETEGEK KIEGÉSZÍTŐ TERÁPIÁJA