Szöul legszebb helyei

A kultúra, a konyha, a történelem és a művészet ötvözete több ezer turistát csábít naponta Dél-Korea fővárosába, Szöulba, és garantáltan érdemes meglátogatni ezt a várost ha van rá esélye. Szöul a régi és az új keveréket kínálja a látogatóknak. Az ősi templomok és paloták egymás mellett fekszenek gyönyörű felhőkarcolókkal, virágzó vásárlási lehetőségekkel és elegáns, modern épületekkel.

Az ország gazdasági és politikai tőkéje mellett Szöul metropolisz több mint 25 millió embernek ad otthont és ez messze a legnagyobb város Dél-Koreában. Szerencsére nagyon jól szervezett, így a sok látnivaló és ezek meglátogatása nem jelent problémát. Ha emléktárgyakat keres, akkor az Insadong az Ön számára legmegfelelőbb hely. A környéken ruhásüzletek és antik üzletek töltik be a tereket valamint tradicionális koreai kézműveseket és csecsebecséket is találni ha jól körülnéz. Láthat majd teázókat és művészeti galériákat, és a kisebb utcácskákon néhány kellemes kerti étterembe is ellátogathat. A hagyományos Bosingak pavilon és a modern Jongno torony tökéletesen kiemelik a környék különböző oldalát.

Szöul

Szöul

A Szöulon átfolyó Han-folyó határolja a Hangang Parkot, amely 13 különböző parkból áll, és sok szabadidős tevékenységet kínál a látogatók számára. A teniszpályák és a nagy zöldterületek mellett úszómedencékkel, kerékpárutakkal és futballpályákkal is találkozhat ezért a park mindenkinek tartogat valamit, és számos vízi sport lehetőséget is kínál, mint a vitorlázás és a vízisí. A Hangang Park természete pihentető lesz, és itt felkészülhet arra , hogy felfedezze Szöul más  csodálatos látnivalóit. A természet szerelmeseinek a Bukhansan Nemzeti Parkot ajánljuk, ahol csodálatos erdőket, gyönyörű templomokat és a három csúcsot: a Baekundae-t, az Insubong-ot és a Mangnyeongdae-t is megtekintheti majd.