Szőlőmag kivonat – Viniseera szőlőmag, egy aktívabb és fiatalosabb életért!

A köztudott, hogy a szőlőmag a ma ismert egyik leghatékonyabb öregedés elleni szer, a fiatalság megőrzése érdekében vezető szerepet tölt be, ugyanis védi és erősíti a kötőszövetet, illetve erős antioxidáns. A legnagyobb felfedezés az amerikai Kentucky Egyetemnek köszönhető, mivel kimutatták, hogy egy átlagos szőlőmagból készített kivonat laboratóriumi körülmények között a leukémiás sejtek pusztulását idézi elő. Ismerd hát meg a Szőlőmag kivonat – Viniseera szőlőmag készítményt!

A webáruházunk által megrendelhető Szőlőmag kivonat – Viniseera szőlőmag kivonat egy olyan magas antioxidáns hatású készítmény, ami tartalmaz polifenolokat is, amelyek a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlását segítik elő. A szőlőmag kivonatról tudni kell még, hogy az E-vitaminnál hússzor erősebb a szennyezések semlegesítése esetén.

Amellett, hogy a fantasztikus Viniseera szőlőmag mikroőrleményben koncentráltabban adott minden antioxidáns vegyület, megtalálható még benne a P1, P2, B1, B2, B3 tápanyagok sokasága, rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok is, ami által viszont segít semlegesíteni a szervezetben termelődő szabadgyököket is.

Szőlőmag kivonat

Szőlőmag kivonat

A Szőlőmag kivonat – Viniseera szőlőmag tehát ajánlott mindazok számára, akik fizikai munkát végeznek, rendszeresen sportolnak, akik erős érrendszert szeretnének kiépíteni, akik az ízületeiket szeretnék megvédeni, sőt a Viniseera szőlőmag fogyasztása kifejezetten fontos a városokban élőknek és azoknak is akik legalább napi 8 órát irodában dolgoznak vagy egyszerűen csak a stressztűrő képességüket szeretnék fokozni.

A Szőlőmag kivonat – Viniseera szőlőmag külső és belső alkalmazása tehát idősebbek és fiatalabbak számára is pozitívumokkal jár, hiszen a szőlőmag kivonat élénkíti az agyműködést és hatékonyan erősíti az immunrendszert, de megelőzése céljából is fontos szerepet tölt be!