Szódabikarbóna duguláselhárításhoz is

Mind a konyhai, mind a fürdőszobai lefolyóknál vannak olyan anyagok, melyek lejutását nem gátolhatjuk meg még szűrő használatával sem. A konyhában ilyen a zsír, vagy olaj. A fürdőszobában a kisebb hajszálak és szappandarabkák. De sajnos egyik helyen sem akadályozhatjuk meg véglegesen a vízkő lerakódását.

A duguláselhárítás X. kerület segít Önnek, ha már a praktikák nem tudnak. Azért nézzünk néhány tippet. A szódabikarbóna az egyik legjobban bevált anyag a dugulás ellen. Praktikussági tanácsok terén mosáshoz is gyakran ajánlják, hiszen közismert fehérítő hatásáról. Így használjuk duguláselhárításhoz: két liter vízhez öt evőkanálnyit keverjünk el, majd felforralás után azonnal öntsük a lefolyóba. Hatékony megoldást jelenthet még a megelőzés területén, ha időnként kitisztítatjuk lefolyónk csöveit. Ezt vállalja a duguláselhárítás X. kerület csapata.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Ha már hosszú ideje nem segítnek a házi tanácsok, érdemes szakembert hívni, a duguláselhárítás X. kerület munkatársai minden nap rendelkezésére állnak. Szolgáltatásaikat reális áron végzik, mely a legtöbb ilyen vállalatra nem jellemző. A duguláselhárítás X. kerület munkatársai mindössze egy órán belül házhoz mennek.