Szerezz be őszre trendi és praktikus táskákat!

Amint az őszi ruhák esetében, úgy a táskák terén igen jelentős részben a bőr a sláger. A jobb minőségű műbőr táskák a megszólalásig hasonlítanak az eredeti változatokra, csak épp az áruk sokkal kedvezőbb. Szinte minden cipőhöz belehet szerezni belőlük egyet, ugyanis igen sokszínű formában fellelhetőek az idei kínálatban. A klasszikus barnán, illetve a feketén túl az idei szezonban szerepet kap a piros, a bordó, a sötétkék és a szürke is.

A különleges rátétek idén ősszel sem fognak hiányozni. Az elmúlt évek divatját ismerve egyáltalán nem meglepő, hogy még mindig találhatunk szegecses táskákat a kínálatban, de idén már sokkal nagyobb a választék a különlegesebb rátétek terén is. Gondolom mondani sem kell, hogy a csipkére hajazó megoldás mindent felülmúl, de a háromdimenziós rátét, és a négyzetformájú levarrások is trendben maradnak.

Táska 2014

Táska 2014

Az idei évben a méreteket tekintve a boltok inkább a középméretű és a kisebb táskákat kínálják, pedig minél nagyobb, annál praktikusabb, ha a pakolásnak jutó helyet tekintjük. Természetesen nem kell megijedni, hiszen aki keres, az talál. A kifejezetten táskákra specializálódott boltokban az egészen óriásinak számító darabokat is beszerezhetjük. Az átlagos hétköznapokra persze bőven elegendőek az arany középutat kínáló táskacsodák. Idén tehát sokkal inkább a formák, semmint a méretek ajánlanak újdonságokat.

A kis táskának is megvannak a maga előnyei. A magunkkal vitt használati tárgyak számát egy kisebb táska esetében szűkre kell szabni, de cserébe nem húzza egész nap a vállunkat a sok holmi. Mivel a kis mérethez az idei trend hosszú pántot kínál, az egyik legkényelmesebb viseletre tehetünk szert. Az alapvető felszerelés az ilyen táskában is elfér, sőt legalább nem kell azzal sem foglalkozni, hogy biztonságos helyre tegyük le.