Szerezd be a trendi őszi nyakbavalókat!

A nők is sokszor arra vágynak, hogy a kényelmetlen, és túl szoros szoknyák és blúzok helyett végre egy kényelmes nadrágot és egy egyszerű pólót vehessenek fel, amiben sokkal komfortosabban érezik magukat. Ezt nem mindig tehetik meg. Az élet számos területén az adott alkalomnak megfelelően kell megjelenni, amihez nem elegendő egy átlagos szett. Szerencsére van pár olyan apró trükkök, amivel a hétköznapi szetteket is elegánssá lehet tenni. Ezt a célt szolgálják többek között a sálak és nyakláncok is.

Az ősz beköszöntével mind többen és többen részesítik előnyben a pulóvereket farmerrel, és szoknyával viselve egyaránt. A jól megválasztott sálak és nyakláncok ezzel a ruhadarabbal igen jól mutatnak. Fontos persze, hogy az egyes darabok kellőképpen passzoljanak is egymáshoz. Egy unalmasabb krém vagy barna pulcsit a most divatos kék színnel például könnyedén fel lehet dobni.

Az ősz elengedhetetlen darabjai közé tartoznak természetesen a bőrdzsekik és a zakók is. A fekete bőrdzsekihez szerencsére könnyű öltözködni. De könnyedén feldobhatjuk egy mintás sállal, vagy egy díszes nyaklánccal is az egész szettet, hogy még csinosabbak legyünk, vagy még inkább elegánsnak hasson az összeállításunk.

Sál 2014 ősz

Sál 2014 ősz

A Pandora legújabb 2014-es őszi kollekciójában az évszak egyik legmeghatározóbb motívuma, a klasszikus levélminta. Ez köszön vissza a nőiesen elegáns nyakláncokon, de függőkön, a fülbevalókon és gyűrűkön is. A levél mellett választhatjuk a varázslatos őszi táj többi elemét is, így az egymásba fonódó indákat, a természet varázslatos lényeit. A virágminták, melyek az ékszereken a finoman ragyogó ékkövekkel vannak képviselve, ugyancsak divatosak idén.

Az őszi trend tehát számtalan választási lehetőséget kínál úgy nyakláncok, mind a sálak területén.  A sálak és nyakláncok a fent már említett ruhadarabok mellett remekül passzolnak az őszi ruhához vagy akár az overallhoz is.