Szépségfogadalmak amik 2018-ra is érvényesek

Sosem szabad megfeledkezni bőrünk egészségéről, hiszen a bőrünk a testünk egyik legfontosabb része, tehát mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy vigyázzunk rá és ápoljuk. Vannak olyan újévi fogadalmak, amiket minden évben megfogadunk mégsem tartjuk be ezeket, most pedig a legfontosabb szépségfogadalmakkal ismerkedhet meg, amiket akármennyire is nehéz néha, mégis érdemes betartani annak érdekében, hogy egészséges legyen a bőrünk.

A fényvédelem nagyon fontos, tehát érdemes arra odafigyelni, hogy védjük a bőrünket a káros UV-sugárzásoktól, hiszen ezek nem tesznek jót a bőrnek, ezért ne csak nyáron használjon fényvédőt arcbőrén, hanem az év minden szakaszában, hiszen az UV-sugárzások nem csak a 30 fokos melegben veszélyeztetik a bőrt. Nagyon fontos az is, hogy az ágyneműhuzatokat két- vagy négynaponta cserélje, mert azokon felgyülemlenek az elhalt bőrsejtek, az izzadtság, valamint egyéb szennyeződések is, és ezek rossz hatással vannak a bőrre. Az egyetek karbantartására is oda kell figyelni, tehát használat után mindig mossa át a smink-ecsetjeit, és ne használja kétszer egymás után ugyanazt az ecsetet tisztítás nélkül.

Szépségfogadalom

Szépségfogadalom

A gyengéd bőrápolást sem szabad elfelejteni, tehát figyeljen arra oda, hogy ne használjon olyan tonikokat, amik erős vegyszereket tartalmaznak, mert ezek égetik a bőrt, és az erős peleretket, radírokat is félre kell tenni. Próbáljon bőrkímélő szereket használni, amelyek természetes, vagy kevésbé káros anyagokat tartalmaznak. Végül pedig a kozmetikumok lejárati dátumait érdemes megfigyelni, és a lejárt termékeket a kukába dobni, mert károsak lehetnek a bőrre a termék lejárta után, és ezek helyett új termékeket kell beszerezni. Fogadja meg ezeket a tippeket 2018-ban is, és bőre mindig egészséges és szép lesz.