Szárzúzók széles választékban, kedvező áron

Amennyiben szeretne egy megbízható szárzúzó eszközt vásárolni, akkor nálunk a legjobb helyen jár. A kínálatunkban számos fajta megtalálható, melyek a legjobb minőségben készülnek és különböző terülteken alkalmazhatóak.

Szárzúzók széles választékban megtekinthetőek a weboldalunkon. A szárzúzókról fontos tudni, hogy különböző fajtákban kaphatóak. Elsőként az erdészetben felhasznált kapcsolható eszközöket szeretnénk megemlíteni, melyek teljesen más kialakítással és konstrukcióval vannak ellátva, mint a többi szárzúzó. Amely annak köszönhető, hogy ezek a gépek vannak a legnagyobb terhelésnek kitéve a munkavégzés során. Továbbá megkülönböztetünk még vízszintes és függőleges tengellyel ellátott szárzúzókat is, melyek számos terülten alkalmazhatóak még a mezőgazdaság mellett. Többek között ide sorolható a kommunális szolgáltatás, közutak karbantartása, dísznövénytermesztés, zöldségtermesztés, vázgazdálkodás, gyümölcstermesztés, szőlészet is. A szárzúzók a különböző fajtától függetlenül általában mind rotációs vágószerkezettel vannak ellátva.

Szárzúzók

Szárzúzók

A szárzúzók még különbözhetnek abban, hogy félig felfüggeszthetőek, teljesen felfüggeszthetőek illetve vontathatóak. A kisebb gépek esetén szokták alkalmazni a félig függeszthető opciót, amely 3 ponton történik meg a vontató erőhöz. A nagyobb gépek esetén pedig a vontató erő, amely lehet traktor vagy más munkagép is, azoknál a hidraulikus kar alsó emelőszerkezet bekötési pontjához, illetve a vonószemekhez történik a csatlakoztatás. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné megtekinteni a teljes kínálatunkat, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a pendakft.hu oldalára kattintva talál.