Szalagfüles papírtáska – színezhető, nyomtatható és logózható!

A papírtáskák környezetbarát, hiszen újrahasznosítható, és mint hulladék sem veszélyes, az emberek pedig manapság már sokat adnak a környezetbarát termékekre. Ezeket a papírtáskákat az élet szinte minden területén használni lehet, de főleg a kereskedésekben tudják őket leginkább hasznosítani, hiszen a butikok, kozmetikusok vagy, cipőboltok ezek által a papírtáskák által reklámozzák magukat.

[wp_ad_camp_1]

A szalagfüles papírtáska gyárilag színezhető, nyomtatható és logózható. Ezek a táskák a kínálatunk legegyszerűbb és legkedvezőbb árú darabjai, amelyek rendkívül kedveltek a vásárlók körében és ezek a legelterjedtebbek Magyarországon is. A szalagfüles papírtáska táskatestből és táskafülből áll, amelyek általában ugyanolyan színűek, de kérésre készítünk eltérő fülű táskákat is. Alapanyagok nátron-barna vagy fehér nátronpapír, de természetesen más típusú papírból és készülhetnek. A táska füle többrétegű, a talpa ragasztott és erős, egyszerűen nyomtatható, valamint széles méretválasztékban kapható. A táska közepesen tartós és közepesen teherbíró, az árfekvése pedig rendkívül kedvező.

Szalagfüles papírtáska

Szalagfüles papírtáska

A szalagfüles papírtáskák kis mennyiségben (300-500 darab) matricázással valamint szitázással nyomtathatóak, ha nagyobb mennyiséget rendel, akkor pedig gépi eljárással nyomtatunk, hiszen így sokkal gazdaságosabb. Amennyiben többet szeretne megtudni papírtáska kínálatunkról, érdemes fellátogatni weboldalunkat, a papirtaska-online.hu-t, ahol ajánlatkérésre is van lehetőség. Ha kérdései lennének, azokat felteheti ügyfélszolgálatunknak az info@papirtaska-online.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran a +36 70 513 3773 telefonszámot és barátságos csapatunk készségesen áll minden kedves megrendelőnk és vásárlónk rendelkezésére.