Sportműsor nyáron? Pihenjen a hűvös szobában!

A tikkasztó nyári napokon nem mindannyian szeretünk a strandokon hűsölni. A harmincöt fok környéki hőmérséklet sokakat megvisel, s nem kevés azok száma, akik ilyenkor inkább a hűvös szobában igyekeznek átvészelni a hőségriadókat. A sorozatok és mozis újdonságok mellett érdemes néha sportcsatornákra is kattintani, hiszen a Vizes VB sok izgalmat ígér a sport rajongóinak.

A www.musor.tv – M4 sport aktualitásokkal várja mindazokat, akik fontosnak tartják, hogy képben legyenek a Vizes VB történéseivel kapcsolatban. Ha nem a téma iránt érdeklődünk, akkor is megéri a műsoroldal mellett letenni a voksot, ugyanis biztosan rábukkanhatunk olyan programra, mely korosztályunknak és érdeklődési körünknek egyaránt megfelel. A sorozatokkal kapcsolatban sokan azon az állásponton vannak, hogy színvonalon aluli szórakozást kínálnak. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a napjainkban napvilágot látott, igényes sorozatok még azok tetszését is elnyerik, akik a műfaj ellenzőinek számítanak.

TV műsor

TV műsor

Ha időnk engedi, akkor belevághatunk egy-egy hosszabb filmbe is, így a mostanság elterjedt kétórás eposzokon túl dönthetünk a kilencvenes évek akciói, vagy éppen a leglátványosabb sci-fik mellett is. A televíziózás remek elfoglaltság akkor, ha nem szívesen hagyjuk el otthonunkat és inkább a négy fal között töltenénk időnket. A redőnyöket leengedve, a klímát vagy a ventilátort bekapcsolva kellemes hőmérsékletet teremthetünk még akkor is, ha kint tombol a kánikula. Érdemes a világháló kínálta lehetőségeket segítségül hívni annak érdekében, hogy a számtalan csatorna közül sikerüljön kiválasztani a minden szempontból számunkra ideálisat. A vélemények eltérőek az efféle passzív pihenésről, de tény, hogy időnként lelkiismeret-furdalás nélkül hódolhatunk a tévézésnek.