Spirulina alga, avagy szuper élelmiszer az egész család számára!

A lehengerlő hatású spirulina alga a világ legtáplálóbb élelmiszerei közé tartozik, azaz egy különösen koncentrált szuper ételről van szó. Pontosan ezért ma már egyre több élelmiszerben, különféle készítményekben, energia szeletekben is megjelenik, az egészséges táplálék kiegészítők egyik leghatékonyabb alkotó eleme. A Spirulina alga tabletta – Medicura bio spirulina kifejezetten magas fehérje tartalommal bír, így a vörös húsokat is jóval maga mögött hagyja.

Fontos, hogy a spirulina alga nem egyszerű fehérjét tartalmaz, hanem olyan teljes fehérjéket, melyek az emberi szervezet számára szükséges aminosavakat is biztosítják. A csodálatos bio spirulina por természetesen nem csak a fehérjéről híres, hiszen kiemelkedően magas mennyiségben tartalmaz B-vitaminokat és egyéb már vitaminokat, jód- és ásványi anyag forrás, megtalálható benne a gamma-linolénsav és a T-limifociták, melyek a HIV fertőzéssel szemben védenek, 18 különböző fontos aminosav, továbbá tudni kell, hogy a spirulina alga alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezik.

Spirulina alga

Spirulina alga

Tudományos kutatások, tanulmányok bebizonyították azt is, hogy a spirulina alga által biztosított fehérjék kifejezetten könnyen emészthetőek, tehát főzés nélkül is könnyen felszívódnak a szervezeteben a benne található tápanyagok. Amit tehát egy tudatos, egészséges életvitelt folytató ember elvár a szuper élelmiszerektől azt a Spirulina alga tabletta – Medicura bio spirulina biztosítja.

A spirulina tabletta, illetve a bio spirulina por mindenki számára ajánlott, aki törődik egészségével! Növeli az állóképességet, a teherbírást, de csökkenti az éhség érzetet, ami a sport után gyakran jelentkezik, azaz általa megtartható az ideális testsúly is! A család minden tagja számára ajánlott a spirulina tabletta, mely által az immunrendszer újra erős lesz!

Forrás: Spirulina alga tabletta – Medicura bio spirulina