Spa hotel a teljes testi és lelki felfrissülésért!

Egy romantikus hétvége, a teljes kikapcsolódás, a testi és lelki feltöltődés a cél vagy egy üzleti meeting számára keresi megfelelő helyszínt? Akkor a spa hotel Budapest közelében, Szentendrén várja! A pihenés és a városi kalandok harmóniája, a kényeztető wellness hétvége Boutique szállodánk által adott, győződjön meg erről saját maga is!

A Bükkös Hotel vendégei számára olyan sokoldalú wellness szolgáltatásokat kínál, mint a finnszauna, szauna, infraszauna, melyek hozzásegítik szervezetét az egészséges méregtelenítéshez, adott a jégkása, mely a forró szauna után felfrissíti, a gőzkamra, a kényeztető, teljes testet átmozgató masszázsok és egy nagyszerű jakuzzi kényelmes pihenő ágyakkal, de választhatja kényeztető kezeléseinket is, melyek által külleme is felfrissülhet, úgy térhet vissza a hétköznapokba, hogy meg sem fogják ismerni.

Bükkös Hotel Spa Szentendre

Bükkös Hotel Spa Szentendre

A spa hotel szobái egytől – egyig fel vannak szerelve minden szükséges eszközzel annak érdekében, hogy a vendégek semmiben se ne szenvedjenek hiányt, illetve természetesen több típusú szoba is adott. Választhatja a kétágyas Duo Comfort szobáinkat, melyek között nincs két egyforma, a Duo Premium szobáinkat, melyek még a legigényesebb vendégek elvárásait is kielégítik, a Family Comfort egységeinket, melyek két helységből állnak, hogy kényelmesen elférjen az egész család, illetve a mini lakosztályunkat is minden extrával felszerelve.

Keresse fel a Bükkös Hotel honlapját, a www.bukkoshotel.hu portált, ahol nem csak további információkat kaphat, de a legújabb kedvezményeinkkel, remek csomag ajánlatainkkal is megismerkedhet, sőt akár azonnal foglalhat is szobát, hogy minél hamarabb élvezhesse spa hotel kínálta tökéletes kikapcsolódást, a wellness élmények egy teljesen új dimenzióját, melyek által testileg és lelkileg is fel fog frissülni!