Seniorplus.hu – a nyugdíjas korosztály életmód magazinja

A Seniorplus.hu egy életmód magazin, aminek elsődleges célja, hogy az ötvenen túli férfiak és nők számára nyújtson olyan információkat, cikkeket, melyekkel segítségükre lehet, hogy könnyebben élhessenek teljesebb életet és könnyebben tájékozódhassanak a korosztályukat érintő hírekről és aktuális információkról.

A nyugdíj mindenki életében elérkezik, sokan már ezekre az évekre előre bebiztosították magukat anyagilag, viszont akadnak, akik csak az állam felé fizetett biztosítás utáni járulékot várják, ami bizony nem valami magas összeg. Azok a cikkek, melyek a nyugdíj címkével vannak ellátva, a pénzvilággal kapcsolatosak, ezekben olyan tartalmakat gyűjtöttünk össze, amik segítségükre lehetnek a nyugdíj előtt állóknak az anyagiakban való gondolkodásban. Látogassa meg weboldalunkat, ismerkedjenek meg cikkeinkkel, értesüljön mindenről, ami az Ön számára fontos lehet, illetve olvassa el a világban aktuális érdekes eseményeket.

Nyugdíj

Nyugdíj

Cikkeink közül ajánljuk, az „Öreg szaki, nem vén szaki” írásunkat, melyben megismerkedhet a hetvenöt éve dolgozó repülőgép-szerelővel, aki a világ legidősebb dolgozója. Annyira szereti munkáját, hogy még nem szeretne nyugdíjba vonulni, pedig már betöltötte a 92évet. Azriel Blackman a világ leghosszabb ideje szolgálatban lévő repülőgép-szerelő, aki jelenleg az American Airlines (AA) légitársaság karbantartóinak vezetője a New York-i John F. Kennedy repülőtéren. Ez a hosszú pályafutás alatt Blackman több mint 50 repülőgéptípuson dolgozott. Nemrég a Guinness-világrekordok oklevéllel ismerte el eddigi munkáját. Tiszteletét kifejezve az American Airlines róla nevezte el újonnan üzembe helyezett Boeing 777-est, amelynek törzsére felkerült a karbantartó aláírása is. Ez a különleges ember még mai napig is hajnali 5-kor, még műszakkezdés előtt érkezik munkahelyére, ahol a többi karbantartó munkáját koordinálja és a mai napig minden napra új kihívásként tekint. A teljes cikket elolvashatja a seniorplus.hu weboldalon.