Segítünk, hogy könnyedén megtaláld a tökéletes albérletet!

Fontos, hogy a diák évek alatt olyan lakásban tudj élni, ahol minden adott ahhoz, hogy tanulni tudj, hogy semmire nem legyen semmi gondod, hogy csak a tanulmányaiddal foglalkozhass. Honlapunkon mi minden segítséget megadunk annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt megtaláld a számodra megfelelő albérletet, ahol jól érzed magad!

Az egyik leginkább ideális lakás a kifejezetten csendes és békés környék miatt a főváros VI. kerületében várja az érdeklődőket. Diákoknak is ajánljuk a Budapest VI. kerületében kiadó ingatlanunkat! A Weiner Leó utcában található udvari, két szintes társasház kívül is és belül is teljesen felújításon esett át, ami által képes megfelelni még a legmerészebb elvárásoknak is, minden igénynek eleget tesz. Az említett lakás egyik fő előnye infrastruktúra szempontjából, hogy a Nyugati Pályaudvartól, valamint a metrótól is csupán két röpke percre található, így bárhová is szeretne eljutni a kedves bérlő, az nem okozhat gondot.

Albérlet

Albérlet

A békés Weiner Leó utcában található társasház egy hangulatos nappaliszobát, egy romantikus jellegű hálószobát, egy mindennel konyhát és fürdőszobát kínál konvektoros gázfűtés mellett, ami azt jelenti, hogy a rezsi kifejezetten olcsó. A nappali tökéletes a baráti összejövetelek, a filmezős esték számára, hiszen a egy Full HD Led tévét is kínál a számos kényelmes bútorzat mellett, a hálószoba csodás francia ággyal és olyan hangulat elemekkel van berendezve, mint például a sólámpa, a konyha pedig mindent megad annak érdekében, hogy az étkezések igazi élményt nyújtsanak a lakók számára.

A VI. kerületben található, mindennel ellátott, remek környéken található, kétszintes albérlet a tökéletes választás számodra is, ha csak tanulmányaidra szeretnél koncentrálni, ha nem akarod, hogy megzavarjon a város zaja, de akkor is ideális megoldás, ha kedveseddel kerestek egy romantikus otthont, ahol letelepedhettek!